Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 447 / 45 / 1
Czytalem wiele watkow i nie moge znalezc zadnych informacji na temat cevow i oevow po LSD. Podobno wizualnie nie jest mocno... A moze jest, ale od jakiegos progu dawkowania...
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 5299 / 106 / 0
Liczyłeś, że ktoś Ci je... narysuje? Czy że jak, bo nie kumam
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 823 / 11 / 1
Nie no poczytaj w wątku LSD i zobacz po jakich dawkach ludzie mieli mocno wizualnie a po jakich nie.
O to Ci chodziło ? W sensie od jakich dawek mocno wizualnie ? No to myślę że 200ug powinno Cię zadowolić jak wynika z raportów innych ludzi. Ale są przecież inne bardziej kolorowe-wizualne substancje.
pisze:
nie moge znalezc zadnych informacji na temat cevow i oevow po LSD
Nie gadaj przecież to chyba najlepiej przebadany psychodelik i jest raportów od cholery.
----
Swoją drogą nie wiem co się ludzie na to LSD tak uwzięli. Według mnie to po LSD jest mocno "mentalnie", "duchowo" i ma swój klimat, ale do kolorków jest tyle ciekawych tryptamin na przykład.
----
Aha..nie brałem LSD...więc Ci nie powiem dokładnie...ale dawka 200ug powinna równać się dawce trypty która robi Cię na kolorowo.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2014 przez nota600, łącznie zmieniany 2 razy.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 447 / 45 / 1
@Pilleater
Chodzi mi o to, po jakiej dawce LSD wizuale będą w deseń tych po homecie czy nbomach

Spoiler:
  • 5299 / 106 / 0
Ciężko powiedzieć, 150 mcg i więcej i powinno być kolorowo. Pytanie nadaje się do wątku ogólnego tak między nami ;) Wizuale po LSD są całkiem inne niż po fenylkach czy tryptaminach i w zasadzie za każdym razem po tym związku jest inaczej więc ciężko cokolwiek napisać. Najlepiej stestować samemu, acz chciałbym napomknąć tylko przy okazji, że to związek jeden z wielu, jak dla mnie nic nadzwyczajnego. Po prostu historia i tradycja
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 447 / 45 / 1
Ok dzięki ! W takim wypadku proszę Moda o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce.

Spoiler:
  • 1444 / 76 / 0
Ja nie jadłem kartonów słabszych, niż 250 ale byłem bardzo zadowolony z wizuali - niezwykle kreatywne i niepowtarzalne, a do tego świetnie dobrane kolory.
LSD - Piękna i Bestia
  • 2976 / 256 / 0
Od siebie dodam, że po 150ug miałem CEV-y (OEV-ów raczej nie stwierdzono, a jeśli to w nieistotnej dawce). Same CEV-y były zaś niepowtarzalne, unikalne - po niczym innym nie miałem czegoś tak pięknego. Do tego dopasowywały się w rytm muzyki, przy goa trance typu E-Mantra były agresywne i mocno nasycone, miały ostre kanty szybko przechodząc jeden w drugim, zaś po Entropica - Alignement były łagodne, miały miękkie przejścia, lekko stonowane choć w dalszym ciągu nasycone (ale nie oczojebne) barwy i w ogóle były piękne :heart:
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
A próbował ktoś i LSD i AL-LADa i mógłby porównać wizuale po w/w? Niektórzy na zagranicznych forach uważają, że al jest bardziej aktywny wizualnie od naszej psychodelicznej legendy.
SESH
  • 789 / 47 / 0
tur3k pisze:
Od siebie dodam, że po 150ug miałem CEV-y (OEV-ów raczej nie stwierdzono, a jeśli to w nieistotnej dawce). Same CEV-y były zaś niepowtarzalne, unikalne - po niczym innym nie miałem czegoś tak pięknego. Do tego dopasowywały się w rytm muzyki, przy goa trance typu E-Mantra były agresywne i mocno nasycone, miały ostre kanty szybko przechodząc jeden w drugim, zaś po Entropica - Alignement były łagodne, miały miękkie przejścia, lekko stonowane choć w dalszym ciągu nasycone (ale nie oczojebne) barwy i w ogóle były piękne :heart:
A ja od siebie dodam, że po podobnej dawce (200ug) zaczyna się niezły rozjeb na klapach. Po połówce dailamy miałem podobnie jak ty. Po całej to wiadomo zmiany mord, morfing otoczenia no i oczywiście te zabawne nakładanie się nowych warstw na roślinność.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.