Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć . Zakładam wątek ( mam nadzieję , że w dobrym dziale ) . A propo lubię palić od czasu do czasu mj . Nigdy nie miałem żadnych bad tripów itp. Niestety jak np. wieczorkiem sobie zapale czy cuś , faza mi zejdzie ,to następnego dnia budzę się i nie mam ochoty nic robić , łapie mnie taki nieogar podobny do haju ale myśle normalnie itd Jest coś takiego, jakbym wzrok miał taki inny no nie wiem jak to opisać. I takie coś trzyma mnie nawet do kilku dni . O co chodzi , czy można jakoś temu zaradzić , a może sam sobie wkręcam coś takiego ? Proszę o ogarnięte odp. Z góry dzięki ! peace :yay:
  • 72 / / 0
mj działa na wszystkich różnie, to co opisujesz to normalka dla ludzi, którzy palą nieregularnie. Zacznij jarać więcej, albo wcześniej(nie pod wieczór), osobiście lubię pójść spać na bombie, a wiaderko na sen zawsze miło wejdzie. %-D
Zaburzenia percepcji i senność to czasami norma, dla osób, które nie są 'uzależnione' %-D. Są to zaburzenia psychotyczne.
Ogólnie rzadko kiedy miałem takie stany jak ty opisujesz, pamiętaj o podświadomości, to ona jest twoim największym przyjacielem jak i wrogiem. Dzięki niej możesz wszystko, więc nastaw się pozytywnie, a może tego nie będziesz zauważać, a wkręcanie sobie złych rzeczy/bad tripów to ta druga strona medalu. Poczytaj sobie o świadomym śnieniu, a przekonasz się o czym mówię. ;-)
I tyle cpam, że mam tablice w małym palcu #walter_white
  • 1615 / 28 / 0
Zgadza się. Tak to właśnie jest, jak nie jesteś regularnim palaczem. Jak palę raz na kiedyś, to też na drugi dzień mam jakby nieogar (może to niewłaściwe słowo, ale nie czuję się tak jak normalnie budząc się trzeźwy).
  • 1957 / 230 / 0
Nie ma to jak profesjonalne rady - jaraj częściej i najlepiej z wiadra haha.
Maryhuyna sprawia, że potrzebujemy więcej snu, więc nieogar w następnym dniu to norma. Ale że kilka dni? W sumie to ja może też tak miałem ale było to tak dawno temu, i tyle już w życiu przejarałem, że nawet o tym nie wiem %-D. Niechcemisie i prokrastynacje zaliczam do moich cech charakteru.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 1 / 0
Zaleca się suplementacje z 5-HTP (prekursor serotoniny) często, może pomoże. Polecam też przed jaraniem i mniej zjarać - to wzmocni i wydłuży działanie (z reguły, wiadomo, trzeba sobie potestować jak się samemu reaguje), a mniejsze zużycie substancji to większa szansa na mniejsze i krótsze after effecty.

No i popróbuj z różnymi odmianami (indici, sativy, możesz jakiś hasz), bo baaardzo różnią się od siebie efekty.
  • 61 / / 0
każdy chyba przez to przeszedl, dlatego nie bardzo sie o tym gada.
to nie jest nic złego, po prostu nie skupiaj się na tym :)
And I was thinking to myself,
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.