Leki nootropowe - miksy
Moderator: Leki
Powód: zmiana nazwy wątku; przeniesiono do właściwego działu
Tłum duży, ale ludzi niewielu
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Patty Schemel: nie ma niczego romantycznego ani ekscytującego w byciu uzależnionym od heroiny
Perkusistka kultowego zespołu Hole zdecydowała się opowiedzieć o swoich uzależnieniach od alkoholu i narkotyków, które doprowadziły ją niemal do śmierci. W wydanej w 2017 roku książce “Hit So Hard” Patty Schemel szczerze opowiada o wpływie narkotyków na muzyczną scenę Seattle w latach 90., swojej osobistej podróży oraz muzyce, dzięki której wyszła z nałogu.Tłum duży, ale ludzi niewielu
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
a) Nie zaszkodzić sobie np. przedawkowując.
b) Aby nie zniwelowały wzajemnie swoich efektów.
Dodatkowo przy piracetamopodobnych warto zapewnić sobie dopływ glukozy. U mnie przy większych dawkach i braku cukry występowała cenność (dośc przyjemna).
Noopept 60mg
Cytokolina 300mg
Pikamilon 250mg
Nie wiem, czy biorac to 3 godziny temu nie jestem pod wplywem pewnego efektu placebo czy rzeczywiscie po tym mixie jestem mega pobudzony i chce mi sie uczyc, mimo, ze ciezki wczesniejszy dzien mialem(a jest okolo 4 rano).
2. Wczesniejszy mixy:
2-2-2(4) piracetam 1200mg
2-2-0 bilobil 120mg
2 razy lecytyna 1200mg
1 raz Vigor Complex
2 razy Resveratrol 200mg
2łyżki 3 razy dziennie syropu Encephabol
3. Najlepszy mix(pierwsze dwie godziny odlot)
1 tabletka Modalert
4 piracetam 1200mg
3-4 łyżki Encephabolu
2 lecytyny forte 1200mg
2 rezweratrol 200mg
Po tym wszystkim to czulem sie niepgraniczony. Przez pierwsza godzine przeczytalem i pamietam je do dzis 120 stron A4 podrecznika od embriologii a w drugiej godzinie biochemie harpera ogarnialem bezproblemowo. Po 6 godzinach wzialem druga tabletke Modalertu wraz z 2 piracetamami i 2 lyzkami Pyritinolu. I wliczajac tez, ze wstalem o 6, a o 19 wzialem pierwszy raz mix, to wytrzymalem 33godziny bez sekundy snu.
Co o tym myslicie? Czemu przez pierwsza godzine mialem taki nagly wzrost intelektualny?
Uwaga! Użytkownik exovirs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 1930 uczestników Wejdź na czata