Przed chwilą wizytował u mnie dzielnicowy sprawdzić, czy faktycznie jestem trzeźwy.
(wiecie jak jest fajnie uczucie jak widzę z okna podjeżdzające pod chatę policyjne auto?)
Co to qrwa ma być...
Jakieś komentarze?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zmienił mi się kurator i rodziciele (jestem już dawno dawno pełnoletni, ale mam bardzo bardzo troskliwych rodziców) przypucowali się dla niego, że dalej sobie pozwalam na co nieco i pach bach...przychodzi pismo, że mam zakaz odurzania.
Dzielnicowy wpadł zapytał, ćzy wywiązuje się z tego (ja-tak, chociaż nie do końca, bo kurwa wypiłem 2 mega mocne kawy dzisiaj, czy mam się czuć jak człowiek łamiący prawo?), zapytał kogoś z domu, czy faktycznie jest ok z moja trzeźwością. Do widzenia. Wszystko trwało 5 min. Zadnych alkomatów heheh
Wiecie to na pierwsze spojrzenie jest śmieszne, ale to jest kurwa jakiś absurd.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
Ciekawe, wygląda na to, że nasze Państwo skoro nie może nic zrobić z narkotykami postanowiło zrobić coś ze ćpaniem.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.