Powód: poprawiono błąd w tytule wątku
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
A i sory za błąd w tytule - jeśli ktoś może to niech poprawi
Do tego sporo witamin rozpuszczalnych w tłuszczach weź (wit. A, D, E, K) no ewentualnie tabsy Omega 3 (Olimpu najlepiej takiej firmy).
I najważniejsze - DIETA WĄTROBOWA. I nie panikuj marskości na 99% nie masz a nadwyrężenie wątroby czy lekkie jej stłuszczenie się regeneruje.
Jak Ci się troche powiększyła wątroba i czujesz tam po prawej stronie dyskomfort możesz wziąć Nospe.
Zdrówka :)
I już po, lekarz powiedział iż tylko jedno badanie wyszło źle, spojrzał mi w oczy jak spytałem o co chodzi powiedział że o nic i dał mi skierowanie na USG jamy brzusznej. Tylko nie mogę rozszyfrować co napisał w rozpoznaniu. No i powiedział że jak będę miał wyniki mam koniecznie do niego przyjść bo jest ich ciekawy.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.