Podejście do narkotyków w innych krajach.
  • 1 / / 0
Azja wschodnia
Nieprzeczytany post autor: DomSon »
W tym roku udało mi się pojechać na Tajwan i... jakie było moje zaskoczenie kiedy na wixie ludzie, których poznałam praktycznie dzień wcześniej (w klubie) poczęstowali mnie xtc. Zazwyczaj słyszy się, że w Azji przypał z takimi rzeczami a tu proszę, może to kwestia szczęścia ( i tego, że jestem laską :3 ) Drugim szokiem było to jak z tymi samymi ludzmi poszłam na piwko do parku nad rzeką w centrum Taipei a oni wyciągają bongo, stawiają na murku, policjant przejeżdza na skuterku niedaleko i nawet nie zwrócił na to uwagi.

Ale fakt, że wiekszość przeciętnych ludzi (którzy np. nie chodzą do klubów) tam nie kuma za bardzo co to zioło itp.
Plus dośw z azjatami w Polsce: miałam kumpla koreańczyka, który jak przyjechał do PL chciał probować wszystkiego i bardzo spodobał mu sie gbl hah no i poznałam raz jednego japońca ( totalnie przypadkowo ) który, jak sie później okazało obracał lsd, więc azjaci też ludzie!

Zmieniono tytuł wątku na bardziej ogólny. | idk
Ostatnio zmieniony 02 października 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: !
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.