Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
moim życiu. To był początek. Jak na ironię, stało się to na osiedlu na którym ktoś osiągną sukces na scenie hip hopowej. A ja sięgnąłem dna.
Od tamtego wydarzenia dzieli mnie ponad 9 lat. Nawet nie pamiętam co robiłem przez te lata. Straciłem nadzieje, straciłem wiare i zgubiłem sens życia. Zyskałem samotność, niezrozumienie i same problemy.
Heroina stała się częścią mego metabolizmu, jest częścią mojej psychiki, celem i sensem mojego życia. Jest moim mordercą.
Wrocław stał się stolicą heroiny w Polsce.
" Po co żyć gdy nie widzisz sensu, gdy nic nie cieszy..? "
Wrocław stał się stolicą heroiny w Polsce.
Ja tak nie uwazam!! Uwazam ze to co napisałes jest chore
Przejzyj na oczy po chuj ci ta hera
Mam pytanko:
Dasz rade zerwac z heroiną??Dasz rade??
Ciała dwóch młodych narkomanów znaleziono w busie zaparkowanym w centrum Wrocławia. Auto blokowało wjazd na podwórko. Ofiary to - 20-letni kierowca busa i 22-letni pasażer.
"Informację o busie blokującym wjazd na podwórko przy ul. Komuny Paryskiej przekazał oficerowi dyżurnemu nieznany wrocławianin. Na miejscu okazało się, że w aucie znajdują się dwaj młodzi ludzie. Przybyły na miejsce lekarz stwierdził zatrucie narkotykami. Ofiary miały na rękach ślady po strzykawkach" - powiedział Janusz Handz z wrocławskiej policji. Dodał, że policjanci na miejscu zdarzenia nie stwierdzili działania osób trzecich.
W aucie znaleziono też pustą strzykawkę, woreczki ze śladami brązowego proszku i łyżeczkę.
Policjanci ustalili, że jeden z mężczyzn już dwa razy próbował rzucić narkotyki. Leczył się w specjalnym zakładzie.
Mój koleś umarł dwa tygodnie temu, ćpał herę już kilka ładnych lat. Szkoda skurczybyka.
" Po co żyć gdy nie widzisz sensu, gdy nic nie cieszy..? "
Można wegetować, trzymając się ulotnych chwil szczęścia. Gdy ich nie ma - produkować je.
widze ze ty nie chcesz współpracowac wiec powiem tylko tyle
jebac heroine!!!!
kazdy ma swoje zdanie a moje jest takie a nie inne
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.