Od 27 marca od godziny 15:00 nie przyjmuję żadnych posiłków , piję tylko wodę - głodówka , mam zamiar ciągnąć tak do 7 kwietnia.
Do 30 marca było wszystko okej , ale dziś mam niskie ciśnienie ;/
Wykonałem kilka pomiarów w ciągu dnia:
97/53 puls 85 rano
94/57 puls 81 ok. 13.00
no i kurwa mać teraz mam 105/38 puls 91
Jak szybko wstaję z krzesła to się lekko ciemno przed oczkami robi na max 5s
Przed głodówką żadnych problemów z ciśnieniem nie miałem... Z sercem też nic.
Jest jakiś sposób żeby sobie podwyższyć te ciśnienie rozkurczowe czyms co nie spierdoli głodówki ?
Może pospacerować ?Pić dużo wody czy co , nie mam pojęcia już ale głodówki nie przerwę póki nie zemdleje...
Ma ktoś jakieś rady ?
znalem kiedys jedna taka bulimiczke to tak sie glodowala i do tego po jakis kilku tygodniach zjadla glupia buleczke z margarnya po 5 h wyladowala w szpitalu lekarze powiedzieli jej ze jelita nie chca trawic pozywienia poniewaz sa poklejone do tego stopnia ze bedzia operowana, od ludzi slyszalem jakis czas temu ze doszla juz do siebie
AstralWalker pisze:Zadaj sobie pytanie - po chuj się głodzisz? Głodówki są dla słabych pojebów i wcale nie są zdrowe. Ogarnij się leszczu
@AstralWalker
Żeby się lepiej czuć (samopoczucie jest na plus , rok temu juz robiłem głodówke 7dni)
przy okazji chcę zbić tolerkę i schudnąć bo mam nadwagę
No i ostatni powód jest taki że jakoś mnie tak już dłuższy czas do tego ciągnęło .
@jarasss18 Odrazu po głodówce nie mogę się nażreć czego mi się podoba , przez dwa dni piję soczki w trzecim surówki + soczki ,no i po tygodniu to co tam tylko dusza zapragnie... Dragi tak po 14 dniach od zakończenia głodówki.Praktykowałem już to .
@John Stuart Mill w takim razie przyłaczam się do prostestujących
Chciałem uzyskać tylko pomoc na temat podwyższenia ciśnienia , nie musi mnie nikt przestrzegać .
//aktualnie 132/59 puls 104 ale to chyba przez wkurwienie na siostrę...//
Jak jakiś moderator wbije tu to niech usunie ten temat bo dyskusja nie ma sensu ;/
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.