Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
  • 16 / 7 / 0
http://isomerdesign.com/PiHKAL/explore. ... pk&id=1051
jak wyżej. trafiłem na to przez przypadek i nie wiem czy to już jest na hyp.
Ciekawe są odniesienia w pdf-ach
Shulgin, AT. Composition of the myristicin fraction from oil of nutmeg. Nature, 1963
Opis sybstancji wydłubanej z gałki
Shulgin, AT. Possible implication of myristicin as a psychotropic substance.
nie trzeba tłumaczyć
Dal Cason, TA. An evaluation of the potential for clandestine manufacture of 3,4-methylenedioxyamphetamine (MDA) analogs and homologs. J. Forensic Sci.
jeżeli mirystycyna jest analogiem/homologiem MDA może można je łatwo zrobić tudzież inne rc
więcej nie napisze bo jakiś czas temu zamówiłem 500mg 2c-p i własnie zaczynam trip

Klauzula ćpuńskiego lenistwa i braku odpowiedzialności :finger:
nie wiem czy to jest - jeśli nie to moderator skasuje hajperowicze ukamienują i po prostu kasacja :D

ja tymczasem ide oglądać zachód słońca :D :diabolic: %-D
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.