naftalen-1-yl-(4-pentyloksynaftalen-1-yl)metanon
http://en.wikipedia.org/wiki/CB-13
CB13- poza angielska wiki za bardzo nie chciało mi sie szukać info jednak wychodzi że mocno kopie ale słabo przenika to mozgu wiec efekty ubogie? Jakieś bardziej sprawdzone i rozumne informacje?
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
Proszę nie pisać, czy ktoś coś wie. Jak ktoś będzie coś napiszę. Za pytanie ponowne kogokolwiek WARN będzie. - PcP
Bardzo polecam miks z am-2201 z przewaga cb gdzies 4:1 objetosciowo. Na mnie jak i moich znajomych dziala BARDZO podobnie do mj
:)
Napewno mniej wydajne od 2201, jednak dzialanie mile i przyjemne :-)
Re.down. - z tego co mi się wydaje na forum nie można pisać źródeł; ale zgadzają się Twoje przypuszczenia ;)
Ja również szukałem czegoś lżejszego w działaniu od am2201, a tutaj takie rozczarowanie. Myślę, ze mozesz śmiało celować w jwh307.
Nie ujawniamy źródeł i nie dyskutujemy o nich, warn!. - surveilled
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata