uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, pytanie do wyjadaczy. W związku z tym, że wróciłem do Polski w maju dopiero czy jest sens kiełkowania tak późno odmiany Easy sativa (fem). Czy dojdzie? Czy raczej zamówić jakieś AF? Spot dobrze oświetlony, przygotowany ( słońce praktycznie cały dzień).

Pozdrawiam
  • 460 / 4 / 0
Jest sens, kiełkuj śmiało. Easy sativa dojdzie.
  • 3 / / 0
dziekuje
  • 3 / / 0
ej mam szybkie pytanie 2 dni temu wrzuciłem na kiełkowanie pestki easy sativy. Kiełkuję na chusteczkach. Ponad połowa ma już jakieś kiełki mniejsze lub większe, ale nei mogę czekać aż wszystkie wypuszczą kiełek bo muszę dzisiaj wyjechać ;/ wrzucić je do ziemi ? przetrwają ?
pomóżcie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.