siema
mam pytanie. jakiś czas temu na imprezie poznałem jednego typa, ziomka mojego ziomka. trochę się ujaraliśmy, sączyliśmy jakieś piwko itp. po jakimś czasie dał mi jakieś gumy do żucia. oto, jakie były po nich efekty:
euforia i ogromna ochota na seks. trwało to jednak krótko, nie wiem, może 10 min (chociaż mi wystarczyło, by ruszyć na łowy). pytanie - co to mogło być? spotkałeś się kiedyś z czymś takim? aż taki obyty w dragach nie jestem, dla mnie to była całkowita nowość
pzdr
Też czasem mam impuls na pukanie jak się upalę ;)
Po dzisiejszym robię przerwę
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.