Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 634 / 3 / 0
Ostatnio znajomy na pewnym forum wysłał mi takie PW:
siema
mam pytanie. jakiś czas temu na imprezie poznałem jednego typa, ziomka mojego ziomka. trochę się ujaraliśmy, sączyliśmy jakieś piwko itp. po jakimś czasie dał mi jakieś gumy do żucia. oto, jakie były po nich efekty:
euforia i ogromna ochota na seks. trwało to jednak krótko, nie wiem, może 10 min (chociaż mi wystarczyło, by ruszyć na łowy). pytanie - co to mogło być? spotkałeś się kiedyś z czymś takim? aż taki obyty w dragach nie jestem, dla mnie to była całkowita nowość
pzdr
Ja nie znam odpowiedzi na to pytanie, więc kieruję je do was.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 4 / 0
Placebo :cool:
  • 634 / 3 / 0
Bajer polega na tym, że gość który to dostał myślał że to zwykła guma do żucia :-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
a może przypadkiem, lub nie, dorzucono mu coś do drinka czy tam piwka a on pomyślał że to efekt tej gumy?
Ryyyyyyyba!
  • 2876 / 99 / 0
Wydaje mi się, że to ujarana wkręta.
Też czasem mam impuls na pukanie jak się upalę ;)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 923 / 27 / 0
to była guma z GHB, spradzone, kolega kolegi przywozi takie z amsterdamu
  • 634 / 3 / 0
Techacek patrzałem na wiki i w sumie to by się zgadzało, ale nie pisze jaki ile działa... ~10 minut to standardowy czas działania takiej niskiej dawki ?
  • 54 / 3 / 0
10 minut to raczej krótko, ale mogło być to subiektywne odczucie. GHB/GBL w mniejszych dawkach ma to do siebie, że po początkowym wejściu nie zawsze człowiek zdaje sobie sprawę, że jest uwalony - po prostu gadka się błyskawicznie sama klei, jest podwyższone libido itd. Przyjmujesz to za normę, choć nią nie jest. To trochę jak z alkoholem - można być zdrowo wciętym, a przy tym święcie przekonanym że jest się trzeźwym ("Ja pijany?").
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.