Dlaczego tak mam? Kazdy mi mówił, ze juz po ok miesiacu regularnego palenia mozna sie wjebac
W ogóle co to za temat
chusajn pisze:Jesteś wjebany. Nie pal przez rok, to pogadamy.
W ogóle co to za temat
chusajn pisze:Jesteś wjebany. Nie pal przez rok, to pogadamy.
W ogóle co to za temat
lajtowo bym mógł przez rok nie palic jakbysmy na przerwach sobie wychodzili na boisko pograc w kosza, ogolnie zeby cos robic a tak to bym sie nudzil ;d
Sipaszi pisze:no wiesz pale tylko w szkole bo mi sie nudzi na przerwach, a fajnie sobie z ziomkami przy szlugu pogadac, po lekcjach juz praktycznie nie pale, dlatego jak ziomek kupuje paczke to mi daje na przechowanie bo wie, ze ja nie zapale ani jednego.chusajn pisze:Jesteś wjebany. Nie pal przez rok, to pogadamy.
W ogóle co to za temat
lajtowo bym mógł przez rok nie palic jakbysmy na przerwach sobie wychodzili na boisko pograc w kosza, ogolnie zeby cos robic a tak to bym sie nudzil ;d
(dlaczego jesze nikt tego nie napisal)
WYPIERDALAJ DO SZKOLY !
Ale oh!! Wracaj do książki Ty berbeluchu
nie żebym dużo starszy był, ale...
mam 16 lat, palę fajki i nie jestem wjebany
mistrz świata.
x = x
Sipaszi pisze:Zacznijmy od tego, ze mam 16 lat, regularnie (tzn od pon-piatek i czasami w weekendy) pale szlugi od września zeszłego roku, jednak nie jestem uzalezniony. Jak nie ma nie pale i mnie w ogole nie ciagnie, pale praktycznie tylko w szkole (3-4) i po szkole 2. Pewnie pomyslicie, ze jestem wjebany ale tego nei widze. Była sytuacja, ze kolo 14 stycznia poszedlem 2dni na wagary, zachorowałem, zostałem w domu juz do ferii, do szkoly wróciłem 14 lutego, w miedzyczasie nawet nie tknalem fajek, nawet o nich nie myslalem.
Dlaczego tak mam? Kazdy mi mówił, ze juz po ok miesiacu regularnego palenia mozna sie wjebac
prosze o warna.dziekuje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.