Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 461 / 7 / 0
Zobaczcie sobie.
Kiedyś sam nad tym myślałem. Wydaje mi się to cholernie ciekawe i o wiele bardziej prawdopodobne niż istnienie Boga, aniołów i innych stworów.

Cz.1
http://www.youtube.com/watch?v=RzEE3afyMeQ
Cz.2
http://www.youtube.com/watch?v=cLwk8GXW1Qk
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 7 / 0
Czy ja wiem, gdyby Dżizas z 12 apostołami nie jechali tylko na winie to byłoby więcej polotu w tej smutnej jak pizda religii. Poza tym Rzymianie mieli rygorystyczne prawo narkotykowe, trzeba się było chować po gajach oliwnych by sobie opalić kadzidło, bo w przeciwnym razie legioniści robili wjazd i trzepali po onucach.
  • 915 / 4 / 0
Smutna jak pizda to jest Twoja nieznajomość chrześcijaństwa. Także smutne jak pizda jest to, że uważasz pizdę za smutną (chrześcijańska mentalność?).
Poza tym Rzymianie mieli rygorystyczne prawo narkotykowe

Źródło?
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 2 / 0
Bardzo niski poziom merytoryczny, sa tu rzucane jakies hasla nie poparte odnosnikami do zrodel, ogolne przypuszczenia i pierniczenie jakby to moglo byc.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.