Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 4 / 0
Jaka była najlepsza rzecz w waszym życiu jaka się wydarzyła z powodu dragów? : :-D

Jaka była najgorsza rzecz w waszym życiu jaka się wydarzyła z powodu dragów? :'(
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2010 przez Old Death, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 845 / 12 / 0
Przestalem je zazywac.

Zaczalem je zazywac.
:cheesy:
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Dwa tygodnie fantazyjnych przemyśleń i oświecenia po LSD.

Kilka schorzeń.
  • 5882 / 1216 / 43
hmm... U mnie jest to tal , że nabrałem większego dystansu do życia jestem bardziej otwarty i ciekawy świata ;) Głównie za sprawą pięknej mj która pomogła mi nie raz ;D Pzdr
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 20 / / 0
a ja przez cpanie/picie spierdolilem fajny zwiazek.. Wiadomo, czlowiek zaluje ale potem bomba i pierdoli to i owo. Jednak jak ktos jest sam, to wtedy moze zycie brac pelnymi garsciami i pierdolic to, czy ktos sie martwi, czy nie ... Moze takie cos jest mi pisane? hehehe :) No to, zdrowia !
  • 672 / 127 / 0
jestem cpunem takim ogolnym, wszystko co sie nawinie biore, nie boje sie experymentowac jednak zwolennikiem helu glownie jestem i mieszania tego z mj badz speedballe. i ogolem powiem ze mi to przynioslo wiele dobrego, ale na tle mnie-istota, czyli egoistycznie podchodzac to fajnie, wiecej rzeczy przyjmuje na sucho, moje emocje sa stlumione do poziomu bliskiego zeru, dzieki temu jestem idealnym materialem na skurwialego szefa. ale na tle ja-spoleczensto i inne sprawy zwiazane z innymi to same zle rzeczy. no moze prawie same zle rzeczy. mysle ze to k...

nie mam sily tego pisac, i tak chuj to kogo obchodzi a grzyby mi zaczely wchodzic i to nie jest ciekawe juz.
  • 18 / / 0
Dobre-> przeszłam przez wszystkie mozliwe wymiary naszej świadomości, albo tak mi się w moim ćpunerskkiej główce porobiło że mi się wydaje,
Żłe-> przeszłam przez wszystkie możliwe wymiary naszj świadomości i nie wiem gdzie się teraz wybrać.
Uwaga! Użytkownik Nikotyna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Dobre: Ktoś o tym już kiedyś pisał. Może nie całkowicie przez dragi, ale osiągnąłem w relatywnie młodym wieku coś co 'normalny' człek osiąga w wieku lat 60-70 i to nie zawsze, a mianowicie pozycję obserwatora.
Złe: Kasy nie mam, reputacja ćpuna (nie do końca takie złe. Nikt się niczego po mnie nie spodziewa, a czasem jest nawet śmiesznie :D).
  • 62 / 1 / 0
Dobre: poznałam inne wymiary świadomości, zmieniłam swoje nastawienie do świata na bardziej pozytywne.
Złe: od kilku miesięcy nie rozmawiam z rodzicami, którzy nie mogą przeboleć, że potrafię o siebie zadbać. Część 'przyjaciół' okazała się skurwielami.
Mimo tych złych aspektów, ćpam dalej :-D
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 207 / 1
Najlepsze: ogromne poszerzenie świadomości i wyobraźni dzięki psychedelikom, uratowanie sobie życia dzięki kodeinie.
Najgorsze: nie znam takich, więc najgorsze były bełty i zaspane ranki (pozytywnie, co?)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.