Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Jarałem w sobotę zioło na początek z kumplem spaliliśmy ćwiartke grama potem około 20 ja spaliłem sam drugą ćwiartkę grama i czy to możliwe, żeby u mnie do teraz trochę się faza utrzymywała dodam że zioło palę raz na ruski rok(mięjwięcej co pół roku), a jak palę to bardzo mało. I teraz pytanie jak oczyścić THC z organizmu słyszałem że woda a przede wszystkim alkohol wypłukują THC.
  • 845 / 12 / 0
A ja slyszalem, ze heroina podana w oko wyplukuje THC.
  • 1599 / 47 / 0
wypierdalaj do psychiatry i nie pal narkotykow jak masz takie jazdy jakbym se zajaral i mial banie 3 dni to bym sie kurwa cieszyl a nie plakal heheh

Czytaj więcej na: Odpowiedz • talk.hyperreal.info
Nie o tym piszemy czy bym się cieszył czy nie tylko czy to możliwe, żeby mieć kilkudniową fazę po tym bo generalnie marihuana jest wolno metabolizowana więc to by przemawiało za tym.
  • 109 / / 0
Ale torchę, tzn jak trochę? Co się utrzymuje?
  • 1599 / 47 / 0
Ja paliłem to stałem się wyluzowany uspokojony i ogłupiały ogólne problemy z koncentracją itp. no wiadomo jak jest po tym to na każdego działa inaczej, teraz też mam te objawy, ale jakby trochę słabiej jakby co się we mnie zmieniło.
  • 3129 / 26 / 0
Nie pal więcej, dla własnego dobra.
High, how are you?
  • 232 / / 0
pol90 pisze:
Jarałem w sobotę zioło czy to możliwe, żeby u mnie do teraz trochę się faza utrzymywała
ale Ci zazdroszczę...
  • 69 / / 0
ćwierć grama w południe(?) i ćwierć grama koło 20, dzieki za info, teraz będę wiedział co zrobić, żeby przez kilka dni trzymała mnie f@z@.
  • 28 / / 0
Woda+ aktywność fizyczna i za tydzień nic Ci nie będzie. Nie przejmuj się.
A jeśli pytasz czy to możliwe, moim zdaniem nie, ale sam tego doświadczyłem jak paliłem pierwszy raz (myślę że tylko sobie wkręcałem)

A wy zamiast się śmiać to pomóżcie chłopakowi...

Pozdrawiam.
  • 152 / 8 / 0
%-D wypierdalaj do szkoly bo psycha twa siega dna marihuana cie pouknie wymieli i wysra i nie bedziesz juz taki jak kiedys %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.