Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Mam pytanko do tych z Was, którzy temat ayahuasca znają lepiej ode mnie: czy - po tych wszystkich cudownych delegalizacjach - istnieje w naszym wspaniałym kraju jakakolwiek realna możliwość zdobycia składników tego napoju? A jeśli tak, to jaka to możliwość? Czy znacie jakieś zagraniczne sklepy internetowe, które te składniki sprzedają i które - bez generowania przypału - są w stanie wysłać je na terytorium naszej cudnej krainy?
Dziękuję z góry za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam.
http://www.azarius.net
Czy ktoś z Was już coś z tego sklepu zamawiał i może podzielić się spostrzeżeniami?
Pozdro!
Takich sklepów jest dużo. Czy wysyłają - to jedna sprawa, czy przejdzie - to już inna.
Pozdro
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
Verter pisze:prawdziwej ceremonii z Ayahuasca
Jest jeszcze inna opcja - znaleźć osobę zajmującą się szamanizmem lub inną formą ezoteryki, ale nie koniecznie z Ameryki. No ale jak pochyla się nad Tobą czerwonoskóry w drewnianej chatce, to robi lepsze wrażenie niż sterylne, europejskie warunki.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.