Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 77 / 1 / 0
Witam. Gdzieś czytałem, że przy THC tolerancja nie rośnie, a wręcz odwrotnie. Czy to prawda? Od roku palę mieszanki a przy nich tolerancja rośnie bardzo szybko. Czy jest możliwe, że przez tolerancję od mieszanek, mj działa na mnie słabiej? Kilka razy paliłem mj, ale nawet Konkret lepiej na mnie działał.
  • 116 / / 0
  • 1053 / 76 / 0
ja wlasnie nie zauwazylem tolerancji krzyzowej. O ile zwyklych jointow moge wypalic milion i w pewnym momencie bomba sie stopuje, to kiedy juz musze zapalic jakiegos blenda, to zawsze mnie czesze jak prawiczka
  • 883 / 10 / 0
Tolerancja na THC nie rośnie? Powiedz to tym wszystkim miłym ludziom, którym znikł czar jarania zielska sprzed lat. :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 130 / 1 / 0
jak sie pali codziennie to znika czar jarania, proste cnie
  • 1530 / 9 / 0
Elwis pisze:
Tolerancja na THC nie rośnie? Powiedz to tym wszystkim miłym ludziom, którym znikł czar jarania zielska sprzed lat. :D
To nie tolerancja. Jak zjaram gieta na raz to wcale nie czuję się lepiej niż po lufce. Czasami nawet gorzej ;)
  • 11 / 2 / 0
Pamietam ze kiedys po tym samym temacie to byly jakies ujebki itd itp a teraz nic tylko mnie zamula... Czasami znajdzie sie cos lepszego ale to tylko kilka takich lepszych palen.
Uwaga! Użytkownik bongobuch91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
swoje juz widocznie spalileś chopie..
  • 70 / / 0
jaką długą przerwe należy zrobić aby tolerancja opadła praktycznie do minimum ?
  • 39 / / 0
stodwadziescisapiecdni
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.