Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 1 / / 0
Mam 16 lat... Fukam 5 raz ale takie cos jak teraz mam to pierwszy raz mi sie dzieje... Zajebałem gdzieś około 1,5 na noc (feta). Wszystko ladnie pieknie ale noc nie przespana normalka, ale zaczelo mi swirowac serducho napierdalalo jak głupie, pytam sie kumpla co robic mowi weź sobie Polopryne S wziolem a teraz sie boje zasnac bo czasami go prawie nie czoje nie wiem co robic boje sie ze stanie, Ciezko mi sie oddycha... Czy isc spokojnie spac i jakos minie zwała czy lepiej nie ryzykowac ? Prosze o pomoc
  • 469 / 9 / 0
Spij wasc, melisy se wypij. Wyluzuj ;-)
  • 587 / 2 / 0
Nic się nie stanie, czy przypadkiem nie istnieje wątek z takimi bajerami ?
Zwykłej psychozy dostałeś na zwale. Normalna sytuacja z tym ścierwem.
  • 198 / 5 / 0
popierdoliło was z tymi tematami dzisiaj, kolejny zakłada temat co ma 1 post.
O 24 zaczyna sie wrózka na TVN, zadzwoń i się spytaj.

Kindery wypierdalac na naszą-klasę !
  • 119 / 1 / 0
Chłopie nie szkoda Ci zdrowia już, w takim wieku? :wall:
  • 883 / 10 / 0
Przestań ćpać narkomańska kurwo.

Jeśli jeszcze nie jesteś to pewnie będziesz jak już się za furanie zabierasz.
  • 2637 / 37 / 0
1 zasaada jesli chcesz pomocy,na hyperreal NIGDY nie przyznawaj sie do furania jak nie masz 18 :-p
  • 111 / 1 / 0
klina klinem zabij :*)
  • 368 / 7 / 0
Panie i panowie mamy zjazd panika, nie wiadomo co robić, jest tylko jedna prawdziwa narkomańska ścieżka którą każdy prawdziwy ćpun podążą ścieżka MOCY. Jak to mawiał mistrz Yaba "A wtedy przyjdzie on ZJAZD a będzie on wysłannikiem ciemnej strony dlatego kij mu w oko i ładuj kolejną KRECHĘ albowiem tylko ona da CI siłę do walki z ciemną stroną, te wszystkie jebane demony,diabły, zombie dookoła tylko czekają kiedy zaśniesz"
  • 757 / 31 / 0
pelet pisze:
Mam 16 lat... Fukam 5 raz ale takie cos jak teraz mam to pierwszy raz mi sie dzieje... Zajebałem gdzieś około 1,5 na noc (feta). Wszystko ladnie pieknie ale noc nie przespana normalka, ale zaczelo mi swirowac serducho napierdalalo jak głupie, pytam sie kumpla co robic mowi weź sobie Polopryne S wziolem a teraz sie boje zasnac bo czasami go prawie nie czoje nie wiem co robic boje sie ze stanie, Ciezko mi sie oddycha... Czy isc spokojnie spac i jakos minie zwała czy lepiej nie ryzykowac ? Prosze o pomoc
Niedługo umrzesz.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...