Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 166 / / 0
Czy narkotyki wpłynęły w jakikolwiek pozytywny sposób na wasze życie? Jak tak to jakie to były dragi i na czym polegał ten wpływ ;-)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2010 przez blackdevil, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Wpłynęły zarówno pozytywnie, jak i negatywnie. Za dużo pisania. A jakie dragi to sobie wejdź na mój profil, miksów nie wypisywałem bo byłoby nieczytelnie ;-)
Jest mi dobrze z nieogarem we łbie ;]

Temat chyba jakiś podobny był się zdaje - nieważne - mody se poszukają, "od tego oni są" :-)
Jebać kompa, wsiadam w furę i popierdalam na autodrom po adrenalinę :finger:
לאכול חומצה!
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Psychodeliki chyba od tego sa?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
[quote="gringo"]

Temat chyba jakiś podobny był się zdaje - nieważne - mody se poszukają, "od tego oni są" ]

Temat narkotyków na hyperrealu był tak przewałkowany, że każdy nowy wątek to tylko kolejna odsłona ćpuńskich wynurzeń. ;]

A narkotyki wpłynęły zajebiście na moje życie. Jakie? Wszystkie główne typy dragów spróbowałem, od psychodelików do stymulantów, poprzez całą reszte.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 72 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Logu »
Ja uważam że pozytywnie wpływają raczej psychodeliki gdyż pozwalają ,odkryć samego siebie poprzez przeróżne wizje zobaczyć to czego się boimy i zmienić nasze postępowanie.
Uwaga! Użytkownik Logu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Logu pisze:
Ja uważam że pozytywnie wpływają raczej psychodeliki gdyż pozwalają ,odkryć samego siebie poprzez przeróżne wizje zobaczyć to czego się boimy i zmienić nasze postępowanie.
Przed chwilą o tym napisałem, o tutaj: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 52#p677752
I don't do drugs. I am drugs.
  • 657 / 8 / 0
"od tego oni są" :-)
Od tego są oni!

Dzięki narkotykom, a konkretnie dzięki Sally D. w towarzystwie Pana DekstrometeorFana, przeżyłem własną śmierć i już tak nie obawiam się niebytu. Wiem, że będę żył dokładnie tyle ile powinienem. Wiem, że zostałem zesłany na tą planetę by czerpać zmysłowe rozkosze, vixować jej mieszkańców, i ukazać nieznane dotąd mechanizmy. Kiedy spełnię moją misję odejdę w spokoju na "wieczne fazowanie" %-D Moje ciało ponownie rozpadnie się na atomy zasilając inne inkarnacje. A dusza osiągnie całkowite oczyszczenie, wtedy będe już wiedział, będe wiedział...
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Psychodeliki. Bardzo pozytywnie.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
mdma - przełamanie fobii społecznej, aspergera, strachu przed kobietami i dotykiem ludzi
psychodeliki -2 lata bez depresji, większa tolerancja dla innych i zrozumienie
  • 2497 / 49 / 0
Wszystkie, jakie kiedykolwiek bralem wplynely pozytywnie na moje zycie dodajac ciekawe doswiadczenia i uprzyjemniajac czas. A to, jak wplynely na moja psychike nie wiem, bo i skad mam to wiedziec, caly czas mam inaczej, czy cos cpam, czy nie.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.