j/w
opcja 1
15
28%
opcja 2
39
72%

Liczba głosów: 54

ODPOWIEDZ
  • 519 / 2 / 0
Mam takie pytanko:czy bardziej przejmujecie się neurotoksycznością czy szkodliwością dla pozostałych części ciała? Albo inaczej woleli byście być mniej inteligentni, ale zdrowi w reszcie ciała(opcja 1), czy być w pełni sprawni umysłowo ale z problemami zdrowotnymi(opcja 2)?
PS wiem że temat trochę z dupy, ale co tam.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
hehe skądś znam te rozkminy -
Maskarador pisze:
beskitu - wolę pikawy niż zesrany mózg ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Ale z drugiej strony miło było by nie myśleć, nie zastanawiać się - tyle że zasrany mózg raczej tego nie oferuje.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
może powiem tak: penis>mózg>reszta ;-)

a jeśli nie chcesz za dużo myśleć to jedz benzo
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 2 razy.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 353 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: esioka »
opcja 1, zwlaszcza ze jestem przejebanym paranoikiem i hipochondrykiem hehe
(czasami nie ma zycia qrwa...aktualny temat to wkretka z krazeniem i zastanawianie sie, czy polniete szklo nie rozjebalo mi zoladka haha)

a z akceptacja obnizenia zdolnosci intelektualnych juz jakos stopniowo i tak bylo trzeba sie zmierzyc, no ale coz, taki wybor, wszystko ma swoja cene, poszlo w koszta napizgu;) hehehe

tak samo ogolniej mowiac wydaje mi sie, ze wybor cpunskiej drogi powinien byc swiadomie rownoczesna akceptacja tego, ze tak jak w odmiennych stanach osiagamy efekty i percepcje niedostepna przecietnemu obywatelowi, to tak samo na codzien w zwyklym stanie swiadomosci bedziemy miec tez 'inaczej', znaczy sie bardziej przejebane hehe, mozg i psycha rozregulowywane raz na jakis czas, rzadziej lub czesciej, nie beda potem funkcjonowac w 100% tak jakby funkcjonowaly bez zaliczenia jakichs przygod...innymi slowy trzeba byc przygotowanym na to, ze mozemy miec fundowane stany z ktorymi o wiele trudniej sobie poradzic niz ze schizami przecietnego obywatela, ze cena i kosztem bedzie po prostu wieksza niezdolnosc do ogarniecia wlasnego zycia psychiczno-neuroprzekaznikowo-jakiegos tam lol;)

http://www.youtube.com/watch?v=G272iYvxW_w

a tak naprawde to chyba po prostu pierdole...:>
http://www.youtube.com/user/sajkoza
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
to chyba zależy co się ćpa.

mylę się?
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Zdrowy duch w zdrowym ciele, czy jakoś tak.
Zapytaj się babci co lepsze ;]
:kawa: & :skret: o n l y
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ja wolę zdrową głowę, zdecydowanie, co mi ze zdrowego ciała jak jestem odmóżdżona?

Przeszczep wątroby istnieje, baty się goją, siniaki wchłaniają a skrzepliny ponoć rozbijają i filtrują, więc ciało się zregeneruje. Mózgu jeszcze oficjalnie nie przeszczepiono a jest on mniej znany lekarzom i gorzej go wyleczyć.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
wole zjebane bebechy niż rozjebany musk. zawsze mi sie wydawalo ze pomimo ze nie powinno sie porównywać chorób to zdrowie psychiczne jest ważniejsze...

nonononono tak jak moja KOLEZANKA wyzej Banshee prawii xD
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2010 przez ogar, łącznie zmieniany 1 raz.
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Ja czuje się rozjebany fizycznie, jak i psychicznie. To idzie w parze, jak bum tarara.
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).