http://pl.wikipedia.org/wiki/2C-D
Próbował ktoś? Warte zachodu? Wg PiHKAL dawkowanie 20-60mg, czas działania 4-6 godzin.
http://www.erowid.org/library/books_onl ... l023.shtml
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Aczkolwiek jesli w tej samej cenie jest 2C-P to juz mam pewne watpiliwosci ze az tak tanio :)
Tzn mam na myśli jakość towaru, bo efekty miałem juz ogromną przyjemność poznać i za pewne powrócę do jej użycia jeśli bedzie wszystko ok
Z checia wyproboje poraz kolejny :)
Opak setka wywoła już bardzo silne efekty. A żeby sie zapoznać to ja proponuje 50mg rospuszczone w soczku. Po 20-30min wchodzi i trip jest praktycznie bez wizuali, ale bardzo euforyczny i empatyczny. taki pluszowy bardzo :-D
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.