http://pl.wikipedia.org/wiki/2C-D
Próbował ktoś? Warte zachodu? Wg PiHKAL dawkowanie 20-60mg, czas działania 4-6 godzin.
http://www.erowid.org/library/books_onl ... l023.shtml
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Aczkolwiek jesli w tej samej cenie jest 2C-P to juz mam pewne watpiliwosci ze az tak tanio :)
Tzn mam na myśli jakość towaru, bo efekty miałem juz ogromną przyjemność poznać i za pewne powrócę do jej użycia jeśli bedzie wszystko ok
Z checia wyproboje poraz kolejny :)
Opak setka wywoła już bardzo silne efekty. A żeby sie zapoznać to ja proponuje 50mg rospuszczone w soczku. Po 20-30min wchodzi i trip jest praktycznie bez wizuali, ale bardzo euforyczny i empatyczny. taki pluszowy bardzo :-D
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.