Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam mój problem wygląda tak:
Złapano mnie i kolegę w sierpniu z małą ilością palenia. Wychodziło po 0,6g na głowę dostałem zawiadomienie do prokuratury i chciała mi dać zawiasy kuratora i mała grzywnę i miałem czekać na zawiadomienie o dalszych losach tej sprawy a dziś dostałem list od prokuratury ze dochodzenie w mojej sprawie zostało zamknięte i to wszystko bez żadnych dat gdzie i kiedy mam się stawić nic czy to znaczy ze to koniec sprawy i ze ujdzie mi to na sucho czy tylko teraz dostane ze dostałem taka i taka karę i nic się nie da zrobić proszę o pomoc
  • 463 / 6 / 0
sprawdzali towar? wysłali list ze poszło do rzeczoznawcy?
jesli nie to znaczy że chyba możesz tańczyć obertasa ze szczęścia
ale w przeciwnym wypadku to nie byłbym taki pewny tak mi sie wydaje
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: martinez90 »
no towar był sprawdzony dostałem ile tam tego było i w ogole dlatego sie zastanawiam bo juz wszystko było tak przedstawione ze moge tylko cekać na kare
  • 463 / 6 / 0
czekaj na nastepne korespondencje ...
lub zapytaj się ich - choc to ryzyko ze wyjmą sprawę spod szafy hehe
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
"Zamknięto dochodzenie", prosimy oczekiwać na wyrok. Niestety chyba o to chodziło w zawiadomieniu :/.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
A dlaczego jeden z Was nie wziął całości na siebie? Potem byście się razem złożyli na grzywnę. Bez sensu, żeby dwie osoby o tak małą ilość leżały.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
zamknieto dochodzenia teraz to pojdzie do sadu jako akt oskarzenia,
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2010 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mistrzu »
niestety , ziomek dostał podobny list ale nie o drugs chodziło
Ten, kto staje się bestią, pozbywa się bólu bycia człowiekiem -
ostatnio wole byc bestią ! ! !
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.