Tak sobie na onecie poczytałem co "ludzie" piszą i jestem dość zaskoczony a zaskoczyć mnie niełatwo.Ciekaw jestem waszych rozkmin wokół tego tematu.
Fakt faktem jakoś nie łapię kultu miejsca w którym się działo tyle złego, odnawiania go, renowacji, pamiętania i odwiedzin. Gdyby to ode mnie zależało zrównałbym to wszystko z ziemią no ale :-|
Wątpię, żeby ludzie którzy mieli z obozem jakiekolwiek doświadczenia cieszyli się, że ludzie tak o niego dbają i zależało im na nim jako na "pomniku historycznym"
Majki specjalnie bym się nie sugerował czymś takim jak opinie na onecie, udzielają się społeczne uczucia. Media nakazują oburzenie - ludzie się oburzają. Media nakazują współczucie bo np jest żałoba w USA - ludzie robią świeczki na nk i tak dalej szarość społeczna płynie swoim brudnym strumieniem. Odnoszę wrażenie, że "społecznie przeżywać uczucia" jest teraz na topie (patrz chociażby śmierć jacksona).
Po dzisiejszym robię przerwę
arakon pisze: Strach, granaty, krew.
"społecznie przeżywać uczucia" jest teraz na topie (patrz chociażby śmierć jacksona).
[/quote]
Och jak się ciesze, że nie mam uczuć może dlatego zajebanie "arbeita" mnie dosyć rozbawiło.
arakonStrach, granaty, krew.I Lasery :finger:
Ja podejrzewam, że ktoś zajebał żeby właśnie pogonić na czarnym rynku. A pierwsza myśl to było " pewnie się jakaś ekipa najebała i wpadł im śmieszny pomysł do łba".
Może kiedyś się znajdzie :) A jak nie to nowej chyba nie zrobią, chociaż nie wiem.
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Od jutra rzucam.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.