Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 578 / 14 / 0
Czy naturalnie można wywołać takie jazdy jak po narkotykach?
Widziałem na youtubie jak można sie zahipnotyzować żeby sie miało banie jak po alkoholu. Ale to nie bardzo....znacie coś innego?
ps. jak sie wszystko skończyło w apteczce to powstają takie tematy %-D
Ostatnio zmieniony 02 maja 2009 przez fla, łącznie zmieniany 3 razy.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 52 / / 0
Ile razy jeszcze ten temat sie przewinie %-D
Uwaga! Użytkownik Doktor Traktor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan EF »
nie wiem ile razy sie przewinal ten temat, ale jasne ,że tak. masz tam jakies wkrety z medytacja, joga, wykorzystywanie swojego mozgu do zmian snow itd. W newsach ostatnio tez cos bylo o zanurzaniu sie w butli z jakims swinstwem.
papier w ustach.
  • 578 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: fla »
W sumie to sporty extremalne dają niezłą jazde. Ale no własnie, są niebezpieczne.
Narkotyki też. Heh wychodzi że narkotyki to też sport extremalny ale taki chemiczny %-D
  • 915 / 4 / 0
dopalacze!
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Walenie konia w zatłoczonych autobusach.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k34 »
polecam dobry seks. gdy jestem z moja Piękną nie myślę o narkotykach ;-)
  • 578 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: fla »
Z powodu braku klaczy bardziej skłaniam się do propozycji MajkiMajk'a :/ :gun: :cool:
Ostatnio zmieniony 02 maja 2009 przez fla, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koonka »
hah, głęboki rozwój duchowy chyba raczej nie wchodzi w grę?
Don't care what people say
Just follow your own way
Don't give up and use the chance
To return to innocence
  • 1530 / 9 / 0
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
ODPOWIEDZ
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.