Znalezienie w domu 0,93g rozkopanego haszyszu z tytoniem
Częstowanie X.X 10g haszyszu w przeciągu 1 roku bez korzyści materialnej
Częstowanie X.X 2-3g haszyszu w przeciągu 4 miesięcy bez korzyści materialnej
Sprzedanie 4g haszyszu za 80 zł bez korzyści materialnej
Jestem nieletni niekarany ale zanim będe miał rozprawe będę już pełnoletni. Co może mi za to grozić??
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze: Ludzkość osiągnęła najwyższe stadium upodlenia skoro karze za takie rzeczy.
Dobry chłopak, jak miał to się dzielił, a tutaj chcą go udupić.
Po dzisiejszym robię przerwę
Oni na rewizję przyjeżdżają z psami? I wchodzą tylko do domu, czy szukają po stodołach i czy nie ma czegoś zakopanego na podwórku?
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
Gecko pisze: Mam pytanie.
Oni na rewizję przyjeżdżają z psami? I wchodzą tylko do domu, czy szukają po stodołach i czy nie ma czegoś zakopanego na podwórku?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.