twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Siemanko

Mam malutki problem, jest już bardzo późno a moje early bud'y nie chcą zakwitnąc. Wyrosły bardzo okazałe i dobrze wyglądają. Są sfimowane i mają zrobiony cropping. Myślę że problem pojawił się w czasie burz które przewaliły się przez śląsk w czasie tworzenia się pre-flowerów. Wydaje mi się że po prostu zgniły lub coś sie z nimi stao i chaciałbym zmusic je do ponownego kwitnienia. Wszystkie inne odmiany bardzo ładnie zakwitły. Co mam zrobic żeby zmusic je do kwitnienia
Uwaga! Użytkownik Krzyzu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
torturuj je.

a tak na serio to mógbyś wciepać zdjęcia
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 12 / 2 / 0
Niestety niczego nie ma bez przyczyny mój drogi kolego. Burze być może miały na to wpływ lecz sądzę, że problem ma inne podłoże. Napisz więcej o warunkach, glebie, której używałeś, nasłonecznieniu etc. Być może brakuje im jakiegoś składnika odżywczego lub z czymś przesadziłeś. Jeśli używałeś nawozów to napisz jakich i w jakich proporcjach. Jeśli nie zakwitły obstawiam na przenawożenie azotem

A... wrzuć fotki.
Uwaga! Użytkownik From ass to face nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Krzyzu »
Co do warunków to moja miejscówka jest dość bardzo mokra można by powiedzieć ze to okresowe bagna....:( Co do nawozów to florvit do zielonych oraz NAWÓZ ORGANICZNY BIO-GROW, NAWÓZ ORGANICZNY BIO-BLOOM i STYMULATOR ORGANICZNY TOPMAX wszystko od biobizz. Słońca dużo bo miejsce raczej odsłonięte.

Fotki: (sorki za jakość w niedługim czasie wrzucę lepsze)

Z bliska:
[ external image ]

I z dalsza (4 rośliny tam są)
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Krzyzu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
konopki nie lubjom duzo woda i latwo zdechnonc na bagna...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
brak kwitnienia może być spowodowany zbyt duża ilościa Azotu, nieodpowiednie ph gleby, zbyt mokra gleba rownież może być tego przyczyną ... swoją drogą juz wrzesień i nikłe szanse ze dojdzie jesli zakwitnie :-/
Teren mokry jak pisałeś ... ja stawiam na ph .... podsyp dolomitem to ustabilizuje ph gleby
powodzenia
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Jak mi nie chciały kwitnąc to zawsze zaczynałem lac nawóz na kwitnienie i po tygodniu pojawiały się już topy użyj Planta VIT-8 może pomoże.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.