... po uzywkach nie widzę sensu tworzyć...
Autorem powyższego jest Jaitylkoja, który w innym temacie powiedział również:
Kocham się ujebać jak bąk i robić muzykę
Czy Wy widzicie sens?
Wypowiadajcie się wszyscy. Z tym, że prosiłbym abyście zaznaczali kto tworzy, a kto jest tylko odbiorcą.
od niedawna wracam do rysowania..powoli....
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
korkorio pisze: Do założenia tematu zmusiło mnie to krótkie zdanie.Kurewsko mnie to zaintrygowało, tym bardziej, że nikt spośród nas nie stroni od używek.... po uzywkach nie widzę sensu tworzyć...
Autorem powyższego jest Jaitylkoja, który w innym temacie powiedział również]
Kocham się ujebać jak bąk i robić muzykę
Czy Wy widzicie sens?
Wypowiadajcie się wszyscy. Z tym, że prosiłbym abyście zaznaczali kto tworzy, a kto jest tylko odbiorcą.
[/quote]
jestem skomplikowanym człowiekiem i piszę różne rzeczy. Nie widzę w tym nic nienaturalnego że zmieniam zdanie raz na pięć minut.
edit. z resztą w pierwszym wyrwałeś coś z kontekstu nie wiem o co kaman, w jakim to bylo wątku? mozesz sypnąć linkiem?
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
jaitylkoja pisze:dziękuję ]fraktal pisze: jaitylkoja, zajebista kostka Rubika.
Zjarany wpadłeś na taki pomysł?
Tu jest akurat przykład jakiejś graficzki, ale wiem, że robisz dobre foty i muzę jakąś. Może do każdej innej dziedziny inaczej podchodzisz?
...a wam sie chyba ziolo skonczylo ze spac nie mozecie i durne tematy zakladacie ;]
http://www.speedyshare.com/883728538.html
http://www.speedyshare.com/600394315.html (kumpel nawija)
edit. tak do wszystkiego podchodzę innaczej, jeśli miałbym ogarniac 3d studio na zbaku to ja dziękuję, nie czuję się zbyt mocny w tym programie (po prostu wszystko mozna zrobić na kilka/kilkanaście sposobów), a po zbaku muzyka mi gra po prostu w głowie, szkoda że nie moge podłączyć swojego mózgu do kompa i nagrać tego bezpośrednio ;-)
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.