ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Potrzebuję pomocy... niestety muszę zacząć wszystko od nowa :/
możecie mi polecić jakie odmiany zdążą dojść jeżeli posadzę w połowie lipca
wiem ,ze lowryder ale moze znacie jeszcze jakieś pewne

z góry dzięki za pomoc :)
Uwaga! Użytkownik ChoRy_NarKus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
Passion #1 6 tygodni
Purple Star 6/7 tygodni
Purple Power 7 tygdni
Easy Sativa 7 tygodni
Voodoo 7 tygodni
Trance 7 tygodni

te tygodnie to jest czas kwitnienia ile tygodni będzie kwitnąć o wegu to nie wsopmniano biore informacje z http://cannabis.fr.pl/ tam przy opisie pisze jak długo kwitnie jaka odmiana
ale nie wiem jaka najszybciej urośnie ja kupiłem P#1 ze względu, że teraz dopiero dałem ziarenka do wody ale w połowie lipca to nie innego niż lowryder nie będzie fajne

a pozatym to po chuja zakładałeś nowy wątek? nie mogłes sie zapytać w wątku gdzie się toczą rozzmowy? http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 43#p370143
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 361 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Darksouled »
prezes wkleiles odmiany ktore szybko zaczynaja kwitnąć czyli jesli posadzi je w lipcu to odrazu przejdą na kwitnienie czyli bedzie mial 2 g na kiju to juz lepiej kupic LR#2 albo LR posadzic z 10 to chociaz kilkadziesiat g zbierze
  • 907 / 8 / 0
Darksouled pisze:
lepiej kupic LR#2 albo LR posadzic z 10 to chociaz kilkadziesiat g zbierze
wiem, rozumiem Cie ale zapytał sie o jakieś szybkie odmiany i napisał że o LR wie więc napisałem tylko te odmiany które szybko kwitną, ja sam też bym mu polecał LR ale sie przyznał, że nie chodzi mu o nie.

LR#2 10 sionek reg kosztuje na c.fr 160 zł (+dostawa) kupi se jedną albo 2 paczki i bydzie miał tak akurad

edit: pisze tam też, że zbiory od wysadzenia trwają 2 miesiące więc jak zasadzi w połowie lipca to po 15 września powiinien mieć już palenie.
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2008 przez Pan Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 12 / / 0
dzięki za odpowiedzi :)
a passiony dają rade jakby do tygodnia były wysadzone??
Uwaga! Użytkownik ChoRy_NarKus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
wczoraj zaczołem kiełkować passiona ale to ostateczny termin mam nadzieje, że z 5 nasion wszystkie urosną i będzie z tego chodziasz 80 gram

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.