Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
Nie wiecie moze jak sie nazywa lek w ktorym znajduje sie dxm w angli?? Bo raczej ziola ze soba nie przewioze, a dexa bede mogl tam kupic ;D
Feel free. Of me.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
http://en.wikipedia.org/wiki/Dxm sekcja Brand Names, dalej szukam w googlach, jak coś znajdę to poinformuję
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Bo raczej ziola ze soba nie przewioze, a dexa bede mogl tam kupic ;D
A gdzie chcesz go wozić, do Polski? A po chuj skoro tutaj jest tani i ogólnodostępny jak mało gdzie?
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
No co ty. Wlasnie o to chodzi ze wyjezdzam do angli i nie bede mogl ze soba przewiezc ziola (nie chce ryzykowac, tym bardziej ze mam brata konfidenta) dlatego sie pytalem. Juz znalazlem. Lek nazywa sie DELSYM. Lyzeczka do herabty to 30mg dxm ;D Mam nadzieje ze dostane. Pierwsze co jak przyjade to trzeba bedzie poszukac drug store ;D W koncu trzeba cos robic w przerwie pomiedzy praca ;D Samotne wieczorki z dxm ;D oo taaakkk. Zajebista sprawa ;D Jak ja dawno nie wrzucalem... ;D

EDIT:
A tak zbaczajac z tematu slyszeliscie o tabletkach dxm 500mg specjalnie zeby sie nacpac? Oczywiscie nie w aptece, tylko ziomek mi mowil, ze cos takiego jest. Poszukam na necie ;D

[Uzywaj funkcji "Zmien".]
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel free. Of me.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
SiNy pisze:
Lek nazywa sie DELSYM. Lyzeczka do herabty to 30mg dxm ;D
Lepiej znajdź sobie D-Lysergic ;] Łyżeczka aż nadto :-D
לאכול חומצה!
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
Benylin (dextromethorphan hydrobromide/triprolidine hydrochloride)
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2008 przez Mdma, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Ci to maja fajnie ;D Delsym ma 89ml, kazde 5 ml to 30mg ;D czyli ok. 540mg ;D Fajnie ;D Na jednego poteznego tripa i jeszcze nawet o smaku winogronowym. Tylko ciekawe ile Ł kosztuje tam, bo tka to widze 10$
Feel free. Of me.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
lepiej kup se cos na miejscu
zakrec no sie kolo murzyna
tylko metamfety nie kupuje
fajnie napewno, ale niewrto
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ST. HIMMLER »
po co ma kupowac od murzynow? Przeciez on chce dxm , i tam jedzie do pracy a nie zeby sobie ogarnoc hujowy nalog!!!!

PS: jak juz piszesz, to napisz po co tam jedziesz, co bedziesz tam robil ... duzo kosztuje czynsz?
to ja ALbert, jak mnie nie lubisz to wyloncz komputer albo sie jeb
  • 49 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: madphattao »
nie rozumiem was, w uk jest najlepszy skunk, jaki palilem, taniej niz w polsce, kwasy, piksy, wszystko dobrej lub bardzo dobrej jakosci a wy chcecie sie aptecznymi lekarstwami szprycowac jak jakies kindercpuny z trzeciego swiata.

ja rozumiem, ze w polsce to moze byc popularne, bo nie kazdego stac na skuna w zadowalajacych ilosciach, wiec jakies tabletki sa modne, ale jak juz jedziecie do ludzi, to chociaz nie robcie wsi, po miesiacu kupisz sobie za to, co ci zostanie po oplaceniu chaty i zarciu, jak czlowiek 70-100 gramow skunka i bedziesz mogl siedziec.

do chuja! jak jedziecie miedzy ludzmi to cpajcie jak ludzie :D nie mam zamiaru przeczytac w Sun czy Daily Mirror, jak to polacy przy okazji oszczedzenia na jedzeniu, mieszkaniu, ubraniach i jedzeniu labedzi zaczynaja oszczedzac na narkotykach! Pewnie i witamine c byscie wciagali nosem jak by krecila, tylko dla tego, ze jest tania.

ja was upraszam: trzymajcie poziom.

no, do chuja!

EDIT:
gringo85 pisze:
SiNy pisze:
Lek nazywa sie DELSYM. Lyzeczka do herabty to 30mg dxm ;D
Lepiej znajdź sobie D-Lysergic ;] Łyżeczka aż nadto ]

kurde, a ja szukalem i nihuhu, znalazlem trzy :( jakas niewiadoma lipa jest z lysicami w UK, moze wygladaja troszke inaczej, te ktore znalazlem, byly stanowczo wieksze niz te, ktore zbieram w polsce. Jesli chodzi o grzyby to angole sa zacofani, ani borowikow nie kupisz, ani na lysicach sie nie znaja, a odkad zdelegalizowali zibeny ludzie jakos stracili nimi zainteresowanie chyba, bo nie bylem w stanie namierzyc na razie nikogo z dobrymi. tu nawet cpuny ze stazem myslac o halucynogennych grzybach maja na mysli amanity.... licho... chyba zbiore z pol kilo w polsce i wysle im paczke jak matka teresa od kalkutow.

[Uzywaj funkcji "Zmien".]
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 3 razy.
I've been listening to the wrong radio station
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.