ODPOWIEDZ
  • 55 / 7 / 0
Czy słyszal ktos o przypadku aby ktos rozkruszyl tabletke, natępnie rozpuścił ja w wodzie i wbił sobie w żyłe? Niedawno myślałem nad czymś takim, konkretnie chciałem wbić sobie białe pentagramy. Myśłałem też o amfetaminie ale zdaje sobie sprawe że bedzie ona pewnie bardzo zanieczyszczona więc wole zrobic to z tabletką.
Co o tym myślicie????? Może mi to bardzo zaszkodzić???
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2005 przez Sterylny Marcin, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 179 / 15 / 0
Tabletka bedzie tak samo zanieczyszona jesli nie bardziej od bialka.
Te Polskie krzyze to przeciez totalny syf. Watpie czy tam znajdziesz chociaz troche mdma, raczej mda albo cos podobnego <_<
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 55 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: rydzu »
No tak ale jazda po tym jest wiec jesli wbije sobie jedna tabletke w zyle to bedzie dobrze. Za to po wiekszości amfy jaka sobie załatwiam pizda jest bardzo słaba co oznacza duzo gówna zamiast amfy.
  • 55 / 7 / 0
może dostane kto wie :cool: Ale wierz mi że niedługo spróbuje, musze się jeszcze w strzykawke zaopatrzyć.
Atak na marginesie z tego co wiem to amfe przeważnie miesza się z magnezem. Jeśli ma się czysty towar to daje sie 30% magnezu, ponieważ magnez nie reaguje z amfa i przez to nie spowalnia dzialania ani nie zmniejsza pizdy tak przynajmniej słyszalem. A tak swoją drogą RysiuRonson to pentagramy a krzyze to sa dwie różne tabletki. Pentagramy wchodzą łagodniej i nie ma takiego perfidnego zejscia jak po krzyzach.
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2005 przez rydzu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 179 / 15 / 0
Co z tego ze dwie rozne? Zadna z nich nie ma nic wspolnego z ekstaza. Polski shit ....
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 15 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper »
A wpadło Ci do głowy rydzu, że w tabletce są wypełniacze? Jeśli władujesz sobie jakiś nierozpuszczalny syf to może Cię to zabić. Filtr z papierosa do oczyszczenia roztworu tabletki może nie wystarczyć. Musiałbyś kupić specjalny filtr laboratoryjny, ew. zdobyć odpowiednią końcówkę na strzykawkę (w Polsce nie wiem skąd). Poza tym mogą być w tabletce substancje rozpuszczalne w wodzie, ale bardzo toksyczne przy podaniu dożylnym. Producenci raczej nie chcą pozabijać klientów, ale nikt nie robi dropsów z myślą o ludziach chcących dawać je sobie w kanał. Poza tym MDxx potrzebują trochę czasu aby uwolnić serotoninę, więc kopa nie będzie. Radził bym poszukać dreszczyku emocji gdzie indziej.

Ps.Zawsze można wsadzić sobie tabletkę w tyłek. Przy takim podaniu wchłania się około 90% substancji, wejście jest też o wiele szybsze. Może niezbyt to apetyczne, ale na pewno bezpieczniejsze. A najlepiej zjeść od razu dwie, jeśli po jednej było zbyt lajtowo.
Uwaga! Użytkownik lucyper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koper »
jak chcesz sie w takie rzeczy bawic to tylko czyste MDMA
  • 55 / 7 / 0
Może macie racje. Chyba jednak nie będe tego próbował. Wolałbym jednak jeszcze troche porzyć:) Ale dzięki za odpowiedz.
A tak przy okazji nie zakładając nowego wątku wbijał juz ktoś sobie opium w żyłe???????
Bo raczej ciężko jest znaleźć odpowiedni mak:(

PS A tak przy okazji to jestem na etapie wpierzania po 4-5 tabletek na raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.