- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
wieczór jedna kapsułka do tego kieliszek dobrego wina...i odlot do krainy szczęśliwości i błogości...mrrrrr
Ja mam parę dziurawych skarpetek w szafie które przez pomyłkę wrzucam do prania, ale nie chce mi się ich teraz szukac pomiędzy dobrymi skarpetkami... Mówię Wam, jak znajdę taką dziurawą z rana, kiedy się spieszę, to taki spid, ciśnienie mi podskakuje z 20%
Po dzisiejszym robię przerwę
Jak byłem mały to też lubiłem mieszać wszystko do kupy i sprawdzać tego właściwości. (np. szampon+krem+pasta do zębów)
Jezus pisze: i co w związku z tym ?
Ja mam parę dziurawych skarpetek w szafie które przez pomyłkę wrzucam do prania, ale nie chce mi się ich teraz szukac pomiędzy dobrymi skarpetkami... Mówię Wam, jak znajdę taką dziurawą z rana, kiedy się spieszę, to taki spid, ciśnienie mi podskakuje z 20%
o mieleniu tabletek jeszcze nie slyszalem :huh: to jest raptor jezus
[ external image ]
Jezus pisze: Ja mam parę dziurawych skarpetek w szafie które przez pomyłkę wrzucam do prania, ale nie chce mi się ich teraz szukac pomiędzy dobrymi skarpetkami...
zakładasz jedną dziurawą z dziurą w okolicach pięty, a na to drugą dziurawą w okolicach np. dużego palca. Uwaga - obie muszą tego samego koloru. Sprawdzone :-D
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.