ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Więc mam kilka upatrzonych miejsc jednak wszystkie są strasznie daleko od miejsca zamieszkania czy jest sens wydać dużą kasę na feminizowane nasionka wykiełkowanie ich i wysadzenie w odpowiednio przygotowywanym miejscu i odwiedzenie go dopiero po 3 miesiącach. Czy rośliny dadzą sobie radę? Jeśli tak to jakie wybrać myślałem o passion#1 na jakie zbiory można liczyć z takiej mini plantacji i czy można jakoś specjalnie przygotować spota wiedząc z góry że nie będzie się go odwiedzać chodzi mi raczej o suplementy niż o zabezpieczenie przed szkodnikami.

z góry dzięki za odpowiedź
Jah Bless!
  • 429 / 35 / 0
Masz warunki idealne, feminizowane nasiona, ślimakol i pewność, że nikt się tam nie wbije (zwierzęta jak i ludzie) to na logikę możesz to posiać podsypać ślimakolem i pojawić się na zbiory, sprawdzając czy już gotowe, nie wiedząc, czy rośliny rosły dobrze, czy czegoś im nie było potrzeba itp. Ale co to za przyjemność..? Jak lubisz to to nie wiadomo ile będziesz miał do spota, to i tak będziesz często w miarę tam przyjeżdżał.. hehe
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: m1x3r3k »
a jaki gatunek byście polecili aby był silny i poradził sobie sam czy passion#1 będzie dobrym wyborem?
  • 325 / 1 / 0
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: m1x3r3k »
Niestety nasiona nie są femi:/ co chyba skreśla je już na początku ..
  • 173 / / 0
po przeczytaniu tego opisu, nabrałem chęci na te pestki, kupywałeś coś w tym sklepi? masz jakieś doświadczenia z tą odmianą?
Psyc[H]oaktywni
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.