Bral ktos stamtad? jestem ciekaw ile finalnie wykielkuje i bedzie babami tych nasion z magicseeds.pl
gdybys zapytał "lepiej 10femiza 260 czy 20 regular za 200 "mogłbys liczyc na sensowna odpowiedz zreszta dyskusie na ten temat juz były Natomiast gdy pytasz czy lepiej wydac sporo kasy na pewne nasiona czy mniejsza kwote na nasiona z 2 ręki to po taką odpowiedz do wróżki Izolny albo odwołaj sie do swojego salda na koncie:)
co do wiarygodności sklepu to trafiłem na pozytywne komentarze ale niestety tylko tegoroczne typu. "nasionka wygladaja zdrowo","paczka dotarła szybko","dostałem gratis w postaci 3 nasion" .........
(kwestia Bab i Chłopow jest najmniej istotna w tym momencie Chyba ze sa tacy oszuści co specialnie produkuja tylko męskie nasiona i pociskaja małolatom zeby sie zniechecili do nielegalnych procederów:)
Vargtimmen pisze: Doradzcie coś? Lepiej wziac 10 nasion femi (ponad 200zL) czy 20 nasion z magicseeds.pl za 60 zl? (regular)
Bral ktos stamtad? jestem ciekaw ile finalnie wykielkuje i bedzie babami tych nasion z magicseeds.pl
Chyba ze sa tacy oszuści co specialnie produkuja tylko męskie nasiona
wielkie lol:)
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
- wykiełkować
- potrzymać ze dwa miesiące na wegu
- pobrać klony
druga możliwosć :
- kupić regular
- wrzucić ze trzy na dwa miesięce na weg
- pobrac klony , i poprzez wrzucenie jednego z każdej rośliny na flo sprawdzić jakiej płci są matki.
Oczywiście trzeba to zrobić najpóźniej już teraz bo troche to potrwa a gdzieś w połowie maja powinniśmy wysadzać na out. W opcji w której wybierzemy fem to jeszcze zdążycie , a w reg możecie się troche spóźnić z wysadzaniem. Ale passion jest dosyć wczesny i powinien zdążyć.
Druga kwestia to że jest z tym troche pierdolenia i nie wszyscy mają warunki do tego. Ale jest to chyba najlepszy sposób na otrzymanie tylko żeńskich roślin bez zakupy dużej ilosci pestek fem , które do tanich nie należą.
ps zajebista pogada u mnie :) chyba się wybiore na poszukiwania jakiegoś spota.
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.