Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 162 / 5 / 0
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
jebać szkołę.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
i co z tego ? I tak 90% osób jest bezpiecznych jeżeli sie nie obnoszą z tym że ćpają.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
ojoj, najsmieszniejszy byl mieszkaniec krakowa.

mam nadzieje ze w ciagu 3 miesiecy nie zrobia u mnie w szkole takiej nagonki.
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Dobrze że mnie wyrzucili.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: normalny »
Uważam, że we wszystkich szkołach powinno się poddać uczniów testom, i stworzyć ogólnokrajową baze danych z uczniami z wynikiem pozytywnym.
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zydol »
i powinni tez odrazu dawac dane osob u ktorych jest chociaz cien podejrzen do ABW CBA SB ZOMO GROMU CIA FBI ORMO KGB SCOTLANDYARDU itp. a uczniow z wynikiem pozytywnym powinni zamknac w oswiecimiu albo conajmniej rozstrzelac!
Nie jest sztuką kupić mk3, sztuką jest włożyć serce w mk1
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
normalny pisze:
Uważam, że we wszystkich szkołach powinno się poddać uczniów testom, i stworzyć ogólnokrajową baze danych z uczniami z wynikiem pozytywnym.
stary nie przezyjesz na tym forum dlugo
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
To jest czempion, wczoraj wychylił się z romualdem traguttem.

Popieram zydola, tak właśnie powinno być ;) ale w najgorszych koszmarach :cheesy:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
szkoła nie jest od ćpania, tylko od nauki. sam zacząłem ćpać 4 lata po maturze, po długiej lekturze rozmaitych forów tudzież artykułów i jestem dumny z tego, że nie próbowałem wcześniej.
szatan
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.