najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 987 / 98 / 0
Hej wam! Chciałbym wszystkiego dowiedziec się o tej roślince, seedbank Nirvana. Zastanawiam się nad zakupem tych pestek, ale tylko pod warunkiem że bedzie tak dobra jak orginalny Jack Herrer który paliłem w Holandi. High był pełen energi i nie zamulał i ogólnie było fajnie :) Jak macie to cudo to mile widziane są fotki. Orginalny z black label 80euro czyli drogi :/ Z góry dzięki za odpowiedzi pozdro
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ziomal »
podobno Jack Horror z DP jesl lepszy ale jak narazie nie migo nic powiedziec o tej odmianie bo moj JH ma dopiero 3 tygodnie
Uwaga! Użytkownik ziomal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
generalnie to zasada jest taka, że w przypadku nirwany NIGDY,NICZEGO nie można być pewnym
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LaTej »
hehe chcesz zeby byl taki ja w Holandii...
Dlaczego nie?Ale ten co jarales w Holandii po ktorym miales energiczny i fajny high to w PL takiego miec nie bedziesz bo to bylo pewnie podczas wakacji w najlepszym kraju w europie...
JH z DP tez mojim zdaniem jest lepszy...seed.pl 8 szt.= 80 pln (nie 80 euro) za 10 szt. ;]
...uprawa indoor?Ogolnie roslina kaprysna...Nie zawracal bym sobie nim glowy :-p
Uwaga! Użytkownik LaTej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
LaTej - doszedłby JH w Polsce?? Piszesz że roślina kapryśna, więc co nieco pewnie o niej wiesz.. Może jeszcze jakieś info o niej dorzucisz.

Teflon - Walnij jakiegoś Growloga, albo na maila mi posli fotki, bo ciekaw jestem jak Ci to wygląda :-) i pewnie nie tylko ja ;-)
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
[quote="narcotic_dream"]
Teflon - Walnij jakiegoś Growloga, albo na maila mi posli fotki, bo ciekaw jestem jak Ci to wygląda ]

no ja tez bym z chęcią luknął :-)
לאכול חומצה!
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ziomal »
juz sie robi :cool:

[ external image ][ external image ][ external image ]
[ external image ][ external image ][ external image ]

mniejsza ma 40 dni, wiksza 35 (tak, to nie pomylka)
dalem im 12/12 od samego początku i to byl chyba błąd
oba zeczely kwitnac po 15 dniach od wyjscia z ziemi
trzymałem je chyba zbyt blisko swiatla bo prawie wcale nie rosly w gore. kilka dni temu je odsunalem i nareszcze zaczely sie troche wyciagac.
jeszcze ich nie testowalem ale widac ze bedzei kosiarz, nawet spody lisci sa obsypanie zywicą.
mam jeszcze faceta, ktory wlasnia zaczal sypac, wiec beda nasiona.
oswietlenie to swietlowki 5x1500lm
powierzchnia boxa to 0,1m2. wysokosc 42cm
to moj pierwszy indoor. wiele sie po nim nie spodziewam, licze glownie na nasiona.
Uwaga! Użytkownik ziomal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Niestety wyjdzie ci z tego garść palenia po wysuszeniu, ale jestem pod wrażeniem małej wysokości roślin. Zazwyczaj przestawione od początku na 12/12 cholernie się wyciągają a u ciebie topki wychodzą z ziemi ;-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
niestety rosliny mi padły. podejżewam ze przez to ze podlalem je rozpucholem
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dariusz »

niestety rosliny mi padły. podejżewam ze przez to ze podlalem je rozpucholem
na huj je tym podlewales :nuts:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.