Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 27 / 2 / 0
Dziś czuję się samotna... Taka sama - samiuśka... Wszyscy śpią... Słysze tylko Tube Tech - the End... (jakąs zajawkę mam na punkcie tej piosneczki... <_< )
wesprzyjta mnie... łuuu :-( albo usuńcie ten temat xD
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2007 przez Garbata_Anielica, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Garbata_Anielica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gues1234 »
A jak powiem (napiszę), żeby nie było Ci smutno to nie będzie Ci smutno? Nie wydaje mi się...
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
jakby ten temat zalozyl chlopak to by go wszyscy zjebali od razu.

ale generalnie znam ten bol garbata anielico.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 2 / 0
gues1234 troszkę by pomogło... :/

Garden dziękuję... :huh:

terroristo - tzn. że miewasz stany, w których masz wrażenie że jesteś zupełnie sam? Masz wrażenie że wszystko co zrobiłeś robisz i masz zamiar zrobić jest o cipkę rozklekotać bo i tak nikt tego nie zauważył czy nie zauważy? Myślisz o tym że nie masz do kogo ryja (kurwa :-( ) otworzyć? ... że jesteś marną papką która nadaje się do spuszczenia w kiblu? Ze nikt cię nie kocha? :'(
Masz ochotę sie przytulić i wysmarkać komuś w rękaw?

Chuj, dupa, pizda, cycki! Idę spać :'(
Uwaga! Użytkownik Garbata_Anielica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
jA tEsH jEsTeM tAki SmUtNiUtKi :(
kTo MnIe PoCiEsZy ?

PoZdRoOoFki :*
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
JeShLi Ci SiE ZdAjE
Że ZyCiE JeSt PiEkUeM
WsAdZ gLoWe Do KiBlA
I pShYtShAsNiJ dEkLeM.
Excellence.
  • 273 / 1 / 0
KuFfA ... nIe PoMoGlO :(
  • 27 / 2 / 0
dzięks...
twardziele kurwa mać xD
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
don skuninhos pisze:
KuFfA ... nIe PoMoGlO ]

<PsHyToOl>
A mOsHe TeRaSh?
dzięks...
twardziele kurwa mać xD
Ciebie tesh <PsHyToOl> :D
Excellence.
  • 76 / / 0
Ja uwielbiam jarać w samotności...

Tylko ja, czerwone wino i giecik... i muzyka, gra lub jakiś film...

(no i co że nie na temat? %-D )
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2007 przez GhostOfTheSun, łącznie zmieniany 1 raz.
Szarańcza!
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.