Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
W tym temacie macie niespotykaną wcześniej możliwość złożenia Skargi.
Na wszystko, co waszym zdaniem powinno nie być.
Propozycję co do działań, jakie powinniśmy(My - Moderatorzy, Admini, a może i wy, zwykli szarzy użytkownicy też) podjąć mile strasznie widziane.
Proszę się nie wstydzić, wszystkie posty pozostaną tu anonimowe i obiecuję na życie swe, że wnikliwie rozpatrzone przez grono ekspertów. Niech skonam jeśli będzie inaczej!
Zanim przerzuciłem się na hyperreala z forum smartshopu minęło trochę czasu. Wkurwiała mnie tak strasznie głupota ze nie chciało mi się tego absolutnie czytać, bo bandą gówniarzy pierdolących głupoty nie chce się męczyć mojego wzroku i marnować swojego czasu. Przyciągnęła mnie tutaj rzeczowość toczących się dyskusji i ich uczestnicy z fachową niekiedy wiedzą, gówniarska głupota zaś przestała irytować po jakimś czasie - przestałem ją zauważać. Z wiatrakami nie sposób wygrać skoro już urosły. Knajpa z czasem tez mnie zaciekawiła, bo jednak ćpuny nie tylko ćpają ale i mają inne zainteresowania. Pewnie dalej będę czytał wątki tematyczne, ale tylko te. Udzielać i tak się nie udzielałem. Dla mnie narkotyki to dodatek do życia i tego się będę trzymał. Do widzenia.
gzie jest śmietnik kogoś już doszczętnie popierdoliło ?
pzdr
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Jak chcecie popierdolić to sobie poromansujcie na IRCu. :-D
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.