Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
pisze tutaj bo czesto odwiedzane: PRZYPAł! wlasnie wyszli odemnie panowie policjanci , byli w sprawie telefonów które zgineły na ognisku [z któryh kradzieżą nie mam nic wspólnego] a znalezli malego krzaka co wczoraj sciolem bo byl męski. I mam przepierdolone.Ale sedno sprawy w tym ze znalezli koperte z cannabis.fr.pl , nie wiem co z tym zrobią ale sklep moze byc teraz spalony, tak ze przepraszam ze tak wyszlo ze zajebsty sklep moze byc teraz monitorowany przez pały, wkazdym razie nie ttak mialo byc. sorry za offtopa ale mysle ze istotna informacja
  • 429 / 35 / 0
oj nie za dobrze.... :/ ale lipa... a co ci mowili dokladnie.. ?
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 122 / / 0
najpierw bylo dwóh leszczy co nie mieli pojecia o czym mówią i mi wciskają ze to jest jedna gałązka i ze gdzie jest reszta krzaka, ja im mówie ze to jest łodyga główna ale z nimi sie nie dogadasz, zadzwonili po typa z narkotykowej przyjehal niby specjalista i ten to samo , i twardo sie pytają gdzie jest plantacja , ja im mówie ze mialem jednego w doniczce dla zabawy.Typ z narkotykowej mówi ze jestem leszcz bo jaram liscie i nie mam pojecia ocb, przytaknolem bo nie bede udawal kozaka bo bede wiercić dalej. znalezli koperte z fr.pl oderwal mi naklejke z adresem i zostawil powiedzial zebym sobie jeszcze cos kupil tam a oni przyjadą na jesień sprawdzić jak mi idzie, to sie usmiehnolem se mysle sam sobie teraz zamów ciekawe czy jeszcze cos ciekawego do jesieni z tego zrobisz, ale huj z nimi, nie bylem nigdy notowany to mysle ze obejdzie sie bez fajerwerków. Najbardziej to mi szkoda starej bo bedzie wysłuhiwać głupoty od pierdolnietyh sąsiadów. wogle przenniescie to do ar.62 ale nauczy mnie to wiekszej ostrożności, szkoda ze tak wyszlo :/
  • 83 / / 0
no sprzedarz nasion jest legal wiec cannabis.fr da sobie rade raczej
a monitorowanie stronki to chyba tez malo da
moze zawsze zmienic adres czy cos
spokojnie nie bedzie zle
CHWDP

btw. napisz miala do cannabis.fr i powiedz co jest 5 zeby tez wiedzieli co jest grane
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 2 / 0
...kurwa, teorie spiskowe się szerzą...

Zobaczył jakie ładne krzaki rosną, to se adres wziął, nie ?

...aż mi się nie chce tego komentować...no po prostu...

Na pewno zakroją akcję na szeroką skalę, użyją wszystkich psów w rejonie, dwóch helikopterów i motorynki komendanta aby stać na straży moralności w dzień i w nocy i aby nikt już nie mógł skorzystać z tego sklepu...
...bo ty miałeś przypał. Nieźle, nie ma co...

EDIT

Ale w jednym mnie zaskoczyłeś - nie napisałeś "kszaka", a już się spodziewałem...
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007 przez LeszekMiller, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 122 / / 0
Dzięki Leszku za wsparcie ;]

[nie bluzgamy na innych użytkowników... no, no no. Edycja - yam'teoretyk ]
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 803 / 6 / 0
Nie wydaje mi się, aby dane wyleciały z cannabis.fr. Prędzej ktoś Cie podjebał.
Nawet jeśli to ktos kupywał jeszcze od nich i jak będzie miał wjazd to napisze o tym.
Nauczka na przyszłość, aby puszczać z dymem takie rzeczy. Z drugiej strony ciekawe czy numery spliffa też powinęliby...
To, że znaleźli kopertę to nic nie znaczy. Jedynie będziesz miał tłumaczenia, jesli sie do tego przyjebią gdzie reszta pestek. Jesli nie masz to wskaż miejsce plantacji. Jednak w 2. poscie napisałeś, że kopert nie wzięli jako jakiegos dowodu to OK.
Ogólnie nie jest źle, nie wzięli jako dowodu, jeśli nie ma w protokole to możliwe nawet chuja będziesz miał jeśli biegły sprawdzi, że nie ma w niej thc... Jednak tego nie jestem do konca pewien, bo to zależy od rozmiarów rośliny.
Znam taki przypadek, typa ciagali po komendzie, wmawiali mu niestworzone rzeczy, dostał oklep, że nikogo nie wjebał od kogo kupuje, a co do czego wyszło, że to nie konopia indyjska i został uniewinniony. Pestki były sprawdzone, ale roślinka mikrych rozmiarów. Może to go uratowało, bo nie napisałeś jakich rozmiarów był krzak.
  • 122 / / 0
Pryk-u pisze:
byli w sprawie telefonów które zgineły na ognisku [z któryh kradzieżą nie mam nic wspólnego] a znalezli malego krzaka
przeciez nie pisze ze wyszly dane z fr.pl , krzak mial 40cm , mierzyli go i tyle napisali w protokole , jak myslisz bedzie w niej cos thc?
znalezli koperte z fr.pl oderwal mi naklejke z adresem
naklejke mi zostawili a koperte z paczuszkami z nirvany wzieli.

ile ta cala sprawa z tym związana moze sie ciągnąć?? narazie ukrywam to przed starą , powiedzialem jej tylko ze byli w sprawie telefonów nie powiedzialem jej ze znalezli krzaka, hcialbym zeby to jakos sie dyskretnie skonczyla ale nie wiem jak to bedzie wygladalo bo pierwszy raz taki przypal.
  • 196 / 4 / 0
Pryku bez podniety chuja ci zrobia to raz po drugie i tak juz policja napewno zna fr.pl ;)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Pryk-u pisze:
przeciez nie pisze ze wyszly dane z fr.pl , krzak mial 40cm , mierzyli go i tyle napisali w protokole , jak myslisz bedzie w niej cos thc?
Szczerze nie wiem. Może byc, może nie. Wydaje mi się, że nie, lecz nie znam procedury bieglych i sposobu ocenienia stafiku na plus czy minus. Moze niech leonardo lub ktos z uprawiaczy się wypowie na ten temat.

ile ta cala sprawa z tym związana moze sie ciągnąć??
Zależy. Średnio do wyroku mija kilka miesięcy Ale to wszystko zależy od sprawy, sądu.
narazie ukrywam to przed starą , powiedzialem jej tylko ze byli w sprawie telefonów
Jesli nie masz skończonych 17lat, to sprawa i tak wyplynie, bo podpadasz pod sąd rodzinny, przesłuchanie w sprawie z rodzicem.
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Zadzwonił i powiedział, że jest pijany i prowadzi auto. Poprosił o zatrzymanie

Cztery promile alkoholu w organizmie miał mieszaniec powiatu żywieckiego (Śląskie), który jadąc samochodem, zadzwonił na numer alarmowy i poprosił, żeby go zatrzymać. Po wytrzeźwieniu usłyszał zarzuty, grozi mu do trzech lat więzienia.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.