nie mam zamiaru sie poddac. operacja na noge i ruszam do walki. hahahahaha. zeby to takie proste bylo
ps. o nie moge
i chciał bys poproscic o leczenie a nie o wyrok
kolega tak wykombinowal ale on mial z witamina A problemy wiec moze predzej lykneli
mutozo pisze: karany za kradziez i posiadanie (narkotykow 7,5 gr amf),od tego czasu kradziez sie nie powtorzyla i raczej nie powtorzy, paranoja lub cos w tym rodzaju nie zbadane przez psychiatre bo w koncu to tylko skutki palenia zielska, paranoja, ; ostatnio na 0,5 roku przed odwieszeniem zlapany z o,5 mj, pojde siedziec? moge? musze wg obowiazujacego prawa, nie jestem raczej bandyta, nie chcialem, ale co poradzic? jak mi powiedzial pan policjant :" kto ma miekkie serce ma twarda dupe". jak tu nie zwiesic!? ale co tam. mam zamiar sie uczyc, moze nie pojde? jak ktos tu juz pisal zostane najwyzej menelem, dla panstwa jako instytucji to niewielka strata, bo w koncu ma swoj system represji i molestacji umyslow... co mi szkodzi... krok wstecz, 1,5 roku w plecy... niby nieduzo, aha... super
nie mam zamiaru sie poddac. operacja na noge i ruszam do walki. hahahahaha. zeby to takie proste bylo
ps. o nie moge
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
z fartem arahael :)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.