Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 76 / / 0
http://wiadomosci.onet.pl/1534850,11,item.html - wiadomość z dziś...

Ha! A kurwa gadają że to trawa jest złem który dopada małe dzieci...
Macie tu k***a przykład! Może wydawało jej się że pali trawkę!
To jest albo ofiara jakiejś chorej osoby lub osób albo ofiara prohibicji.
Szarańcza!
  • 76 / / 0
Paliła heroine??? :O :O
Zaraz się dowiem że można palić spirytus albo wąchać papierosy LOL

kasia_lublin@op.pl, 14.05.2007 10:43

Muahahahahahahaha!!!!
Szarańcza!
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Jestem w stanie uwierzyć, że ktoś namaczał papierosy/trawkę w heroinie i w ten sposób sprzedawał ja dzieciakom. Właściwie klient uzależniony na 3lata lub więcej jest tłustym kąskiem, więc o koszty przygotowania paru takich działek bym się nie matrwił/spierał w tej sprawie.
Osobe która jej to przedała powinna zawisnąć publicznie. Głupie tępy ch* niech dorosłym ludziom sprzedaje a nie dzieciaki uzależnia i spie* im życie :[
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Karlos pisze:
Jestem w stanie uwierzyć, że ktoś namaczał papierosy/trawkę w heroinie i w ten sposób sprzedawał ja dzieciakom. Właściwie klient uzależniony na 3lata lub więcej jest tłustym kąskiem
:nuts: :-D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 803 / 6 / 0
kasia_lublin@op.pl jest zajebista :-D

Z artykułu o legalizacji przez sld
Zakazać MARICHUANY! Należy zakazać marichuany ze względu na brudne strzykawki!!!

Ze wzglęgu na zwiększone ryzyko zachorowania na AIDS poprzez brudne strzykawki należy zakazać MARICHUANY! Kto mnie popiera?

kasia_lublin@op.pl, 07.05.2007 09:28
  • 424 / 6 / 0
tzw. crack, heroina w kryształkach, pali się to to świństwo
widze ze jestes niewiele madrzejszy od Kasi. Crack to nie heroina chlopczyku.
Po co walczyć z crackiem, nie lepiej oryginalna gre kupić??
%-D
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Adam Selene łzy z oczu mi poleciały po tym ostatnim cytacie :-D
  • 219 / 4 / 0
[quote="yam'teoretyk"]
kasia_lublin@op.pl jest zajebista ]
Również zauważyłem :D
ehh pasuje jakiś dobry soft do wysyłania masowego spamu skołować....
Co do artykułu - choćby się zajebała heroiną - co to kogo obchodzi? Można się trzymać od tego na dystans. A że za głupotę trzeba cierpieć, to każdy się dowie w swoim czasie.
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
  • 907 / 8 / 0
Ale przeczesz to mógł być brązowy cukier (brown sudgar czy jak się to pisze) a to jest heroina do palenia nie??
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 67 / 1 / 0
Dokładnie, tym bardziej, że ta dziewczynka ma zniszczone płuca.
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...