Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
swoją drogą zastanawiam się czy tak czy siak nie wziąć od razu pół paczki :]
Jak chcesz brać 'rekreacyjnie', to pamiętaj, żeby ten tramal pogryźć (usuwasz wtedy efekt wolnego uwalniania). I nie bierz od razu pół paczki, to za dużo będzie, porzygasz się ;) 300mg to maksimum na początek.
moja pierwsza przygoda z tramadolem to było 600g nie-retard, 6 ketonali forte plus butelka taniego wina
nie porzygałam się, było fajnie przez trzy dni
teraz po prostu chciałam pozbyć się okropnego bólu głowy ;)
młoda, głupiutka byłam, łykałam wszystko co się napatoczyło :P z resztą nie pytaj o motywy, bo jak łykałam to już pijana byłam trochu.
to były okropnie nieprzyjemne poranki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów