Moja sprawa wyglada nastepujaco..Na poczatku listopada ok godziny 00.oo zatrzymano mnie do rutynowej kontroli..Paly ktore mnie zatrzymaly byly ewidentnie pod wlywem alkoholu..A ze ja nienawidze cweli wiec zaczalem sie z nimi sprzeczac.Jechalem bez dokumentow,anglikiem . Kurwa wszystko bylo by ok tylko ze te tepe łby nie potrafily obsluzyc alkomatu wiec wezwali drugi radiowóz...Na moje nieszczescie podjechal gosc ktory mnie zna z poprzednich zajsc (zatrzymanie za posiadanie) No i kazal zrobic Narkotest No i wykazalo mi Amfetamine..Zabrali mnie na badanie krwi i poscili do domu,Auto sholowali na parking..Oczywiscie do niczego sie nie przyznalem...Jakis miesiac temu przyszedl wynik z ekspertyzy i wyszlo 251ng/ml MDMA - 3,4-metylendioksymetamfetamina..Oczywisc ie nadal sie do niczego nie przyznaje..Zeznalem ze tego dnia zazywalem afrodyzjaki zamawiane z neta..Wynajalem adwokata i czekam na sprawe!!!
Jesli mial ktos podobna sytuacje to niech pisze!!
Moze ktos wie czy mozna jakos z tego wybrnac???
Czy sa jakies leki legalne z zawartoscia MDMA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.