Moja sprawa wyglada nastepujaco..Na poczatku listopada ok godziny 00.oo zatrzymano mnie do rutynowej kontroli..Paly ktore mnie zatrzymaly byly ewidentnie pod wlywem alkoholu..A ze ja nienawidze cweli wiec zaczalem sie z nimi sprzeczac.Jechalem bez dokumentow,anglikiem . Kurwa wszystko bylo by ok tylko ze te tepe łby nie potrafily obsluzyc alkomatu wiec wezwali drugi radiowóz...Na moje nieszczescie podjechal gosc ktory mnie zna z poprzednich zajsc (zatrzymanie za posiadanie) No i kazal zrobic Narkotest No i wykazalo mi Amfetamine..Zabrali mnie na badanie krwi i poscili do domu,Auto sholowali na parking..Oczywiscie do niczego sie nie przyznalem...Jakis miesiac temu przyszedl wynik z ekspertyzy i wyszlo 251ng/ml MDMA - 3,4-metylendioksymetamfetamina..Oczywisc ie nadal sie do niczego nie przyznaje..Zeznalem ze tego dnia zazywalem afrodyzjaki zamawiane z neta..Wynajalem adwokata i czekam na sprawe!!!
Jesli mial ktos podobna sytuacje to niech pisze!!
Moze ktos wie czy mozna jakos z tego wybrnac???
Czy sa jakies leki legalne z zawartoscia MDMA
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.