ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Szukałem po cały forum, ale nigdzie nie mogłem znaleźć trafnej odpowiedzi.
Otóż jestem ciekaw czy tabletki MDMA (ecstasy) mogą sie przeterminować.

Trzymam je w normalnej temperaturze pokojowej w tzw. "Dilerce"
I jestem ciekawy czy jest możliwość ich przeterminowania, że będą nie do użytku a co najgorsze mogą szkodzić.
Po jakimś czasie itd.

Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: amour8 »
Myślę ,że możesz śmiało pisać testament . A w tym testamencie "dilerke" możesz przekazać wnukom i prawnukom. Zapewniam, że będą zadowolone.
Uwaga! Użytkownik amour8 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roon »
Hehehe czyli z tego co napisales wynika, ze te cuikereczki sie nie przeterminuja ?
  • 193 / 8 / 0
roon pisze:
Hehehe czyli z tego co napisales wynika, ze te cuikereczki sie nie przeterminuja ?
Będą działać dopóki bakterie ich nie zeżrą (czyt. rozłożą).
Błędne koło.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roon »
No ale nie osłabną, nie zaszkodzą ni nic ?
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Jest na bank jakis czas rozpadu (połowicznego?). Ale nie wiem jak długo to trwa. Więc po x czasu będą słabsze.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 74 / 2 / 0
gdzieś czytałem, że koła tracą swoją wartość im dłużej leżą, więc jak masz to je wszamaj, bo szkoda, żeby sie zmarnowały :cool:
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 41 / / 0
Maniak_17 pisze:
Będą działać dopóki bakterie ich nie zeżrą (czyt. rozłożą).
zazdroszcze tym bakteriom :)
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Od kiedy bakterie jedza ixy :blush: ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Trzymam je w normalnej temperaturze pokojowej w tzw. "Dilerce"
I jestem ciekawy czy jest możliwość ich przeterminowania, że będą nie do użytku a co najgorsze mogą szkodzić.
Po jakimś czasie itd.
o jaki okres czasu Ci chodzi? jak kupiles tablety to chyba nie masz zamiaru ich trzymac dluzej niz tydzien czasu az je posprzedajesz :-/ (no chyba ze tak powoli je "dilujesz" :D), lub kupiles z 10 tys to wtedy co innego... :-D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.