chwila z jakiej okazji ZW? tak przypadkiem czy co? :rolleyes: Na wojo chyba za mlodys jeszcze sadzac po roczniku w nicku? (sie rymlo :-D ) ;-)
Kurator nie jest od tego zeby ci robic testy na dragi. Moja matka kilka razy wpadała na chate, a tam goścviu totalnie naćpany. Wtedy po prostu wychodzi, ale ma obowiązek napisać to w swoim dozorze.
Pamietaj ze od opini kuratora wiele zalezy. Im lepsze bedzie miał o tobie zdanie, tym lepiej.
Niektórzy idą bardzo na ręke ;-)
Zależy na kogo się trafi.
Jean Cocteau
ostatnio łażą mieszane patrole niebieskich i ŻW i kolega na takie ścierwo trafił
rozwalil mnie powód przetrzepania jaki wpisal smurf w papierach : możliwość zacierania śladów przestepstwa... nic innego chyba nie mogli wymyslec, a raczej nie moglo byc tak ze od tak sobie mnie trzepią :D pozatym w mojej miescinie to była chyba policyjna akcja miesiąca :D
a jest szansa że kurator zmyje się szybciej niz po okresie na ktory go dostaje? np jak bede grzeczny :) itp? bo mam go podobno dostac na okres trwania zawiasa, czyli 3 lata ;/ ale to mowie podobno, na wyrok czekam
aha, i jeszcze jedno, czy moja szkola zostanie poinformowana o calym tym syfie? wolal bym zeby nie, bo i tak mam na pieńku ze wszystkim co sie tylko w tej szkole rusza :D smerfy mowily ze nie poinformuja szkoly, ale kurator, i sąd to inna bajka, wie ktos moze jak to bedzie?
Warunek to dobra opinia, 0 przypałów, praca, szkoła itp.
Jean Cocteau
Kurator nie może zmusić do badań, bo nie ma takiej mocy.
zielona pisze: Kurator nie może zmusić do badań, bo nie ma takiej mocy.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.