Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
TEST
Nieprzeczytany post autor: demon111 »
wiecie co wymyśliłem? skoro THC odkłada się w tłuszczu to najszybciej pozbędziemy się go nie jedząc parę dni .Organizm zawsze w takich przypadkach korzysta z zapasów .
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Musiałeś być ostro skuty jak to wymyśliłeś :nuts:
Nie dość, że niebezpieczne, to na dodatek prawie niewykonalne, a co gorsza w ten sposób tylko oddajesz THC do moczu i stajesz się podatnym na test. Więcej szkody niż pożytku.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Night Garden pisze:
Nie dość, że niebezpieczne (...)
Bezpieczne.

Sprawdź http://www.glodowka.pl/
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="codeine"]
Sprawdź http]

Doskonale zdaję sobie sprawę jakie niesie za sobą korzyści krótka głodówka. Ale nawet ona ma swoje określone zasady. Nie wydaje mi się, żeby niejedzenie przez kilka dni żeby spalić THC miało coś z nią wspólnego :/
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Nom jeśli już to poleciłbym wpierdalanie jak największej ilości słodyczy <_< ,w takim wypadku spalanie tłuszczy będzie zerowe i CHYBA mocz powinien być czysty ,jeśli nie jaramy.teoria to taka choć można kupić test i sprawdzić.Głodówka(prawdziwa) doprowadzi do dużego katabolizmu spalania tłuszczy i substancje w nim zawarte dostaną sie do krwiobiegu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: usem »
A jak z DXM ? jest chyba pochodną Morfiny (?) wykryje test ?
;]
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
a ja mam taka sprawe. podbila do mnie dzisiaj znajoma, ktorej tato jest policjantem i mowi, ze on sie mna interesuje, tzn. pyta gdzie chodze do szkoly, czy biore jakies dragi, czy przychodze zacpany na lekcje itp. powiedziala mi takze, ze ojciec jej ma ochote ze mna pogadac. nie wiem oco chodzi, nic nie zrobilem, nigdy nie wpadlem. byc moze chodzi o sprawe mojego kolegi, ktorego wrabiaja w cpanie (koles nic nie tyka, ale dyrekcja itp. upiera sie ze tak i wiedza, ze jestem jego dobrym kumplem, moze go powiazali ze mna i chca mnie tez wrobic?) pytanie mam nastepujace, jakie sa podstawy prawne do przeprowadzenia testu na obecnosc THC, czy moga bez zadnych podejrzen o popelnienei przestepstwa zmusic mnie do tych testow, czy musza miec jakis powod/dowod przeciwko mnie? moge odmowic w razie czego? wydaje mi sie ze kompletnie nic na mnie nie maja, kieruja sie tylko domyslami i obawaim sie, ze beda chcieli mi zrobic taki test...
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Chyba jak jesteś pełnoletni to bez twojej zgody nie mogą, ale pewny na 100% nie jestem.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
co do thc, czy spalajac go np wykonujac cwiczenia nie wydalimy go troszke wiecej?
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
a jak sie nie zgodze to beda tego jakies konsekwencje? bedzie to jakas podstawa do wszczescia dochodzenia czy cos? skoro sie nie zgadzam, to chyba mam cos do ukrycia...? czy to tak nie dziala? czyli znaczy sie, ze moge odmowic tych badan?
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...