Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Więc "kulka" wydała mi sie odpowiednia metodą dla Salvi.
Jednakże napotkałem pewne trudnosci.
Napisane jest aby zastosowac 8-28 swiezych duzych lisci SD. Sliny nie połykac ani nie wypluwać bo tak bedzie lepiej.
Przy pierwszym podejsciu zastosowałem 10 lisci.
No jakos je zmiesciłem chociaż cofnęło mni ze trzy razy choc efekt był.
Kolejnym razem posunąłem się do 15 lisci SD, no i jak na moje możliwosci to jest wszystko co mogę upchnąć do mojej jamy ustnej. Dodam że 15 dużych liści robi robotę (czas oczekiwania 15-20 min, efekty mocny ok. 30 min, i kolejne 30 min na ochłonięcie z wrazen, praktycznie w godzinie wszystko się zamyka i zaczyna sie zainteresowanie sprawami doczesnymi)
No ale moje pytanie jest jak łyknąć 20 lub 28 lisci, czy komus sie zmiesciło ? Może suszone będą lepsze, ale czy nie tracą one swoich niezwykłych właściwosci ?...
Apollo pisze: btw. sprobuj moze z ekstraktem pod jezyk?
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
Mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.