twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam mam taki mały problem z konopką. Krzaczek early girl ładnie rośnie i ma już pod 60 cm ,ale wszystkie listki zaczeły podsychać i zawijać się do góry w rulonik. Do ziemi dodałem 10 l kupnej nawóz Substral i odchody gołębie. Roślinka jest nawożona stale co tydzień biohumusem do listnie i na spot. Prosze o pomoc (na foto widoczne górne liście) !

http://img59.imageshack.us/my.php?image ... 1437vn.jpg
Uwaga! Użytkownik diqit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
przedawkowanie azotu ? odstaw nawozy na 3 tygodnie
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diqit »
Mam jeszcze 5 pozostałych girl , nawożone równomiernie i wyglądają bardzo ładnie.
Uwaga! Użytkownik diqit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
diqit pisze:
Mam jeszcze 5 pozostałych girl , nawożone równomiernie i wyglądają bardzo ładnie.
w takim razie .. hmm może ta sztuka tak po prostu ma?
W każdym razie tego rodzaju objawy to - czesto oznaka przeładowania azotem.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MASTER »
mialem ten sam problem w jednymz krzakow...podlewam saletra amonowa raz w tygodniu... jednak gdy roslinka urosla troche wieksza problem zanika ...poczatkowo myslalem ze to mutanty ale gdy przez 2 tyg nie podlewalem saletra wszystko wrocilo do normy ; reszta rozwija sie idealnie ;]
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diqit »
W takim razie zostawie ją w spokoju na 2-3 tygodnie :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Szwajcaria myśli nad legalizacją marihuany. Będzie referendum?

Szwajcarski parlament przygotowuje się do kolejnej debaty na temat legalizacji marihuany. Komisja Rady Narodowej ma wkrótce pochylić się nad zniesieniem prohibicji dotyczącej konopi indyjskich. Choć pomysł spotyka się z szerokim poparciem, obejmującym nawet polityczne centrum, ostateczne decyzje mogą należeć do obywateli – możliwe jest referendum w tej sprawie.