uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
Miałem taką sprawe , miałem sadzonke jakiś czas temu i włażyłem ją troche w ziemie ,zeby nie wystawała . Koło niej były mrówki , widizałem ze chodziłe sobie koło sadzonki,nawet w niej , myślałem ze nic im nie zrobią , ale sie kurwa pomyliłem :( . Po jakimś czasie poszedłem tam i juz nie było mojej roślinki ani mrówek ( lepiej opisane jest w innym poście) dzisiaj poszedłem tam i włożyłem w to samo miejsce również małą sadzonke z małą roślinką , właśnie co wyszła ) kiedy ją włożyłem niedaleko chodziłe mrówki . przyszedłem tam za pare godzin a roślinka znowu znikneła , ale sama sadzonka była nie naruszona . To jest nie mozliwe ze kt inny mi to zniszczył . SADŹCIE BEZPIECZNIE w dobrze strzeżonych sadzonkach , aż roślika będzie w miare duża . PEACE
jerozolima
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: jerozolima »
.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008 przez jerozolima, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 15 / / 0
ja kiedys posadzilem kilka roslin i po 4ech dniach smigam zalukać, i dodam ze byly pod małymi workami jako szklara --a tam 0 roslin a worki nienaruszone ---oblukałem czy nie ma sladów -i znalazlem niedaleko norke a z norki wystawały tylko łodygi - pierdolony szczur je podkradł ---ale tak samo sie zmieszalem co jest grane:(
Uwaga! Użytkownik wapno21 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
kolo mojej miescowy tez sa mrowki i zastanawiam sei czy tam sadzic :/
  • 70 / 1 / 0
zielonogłowy sadz tam , tylko ze lepiej byłoby jeśli byś zrobił sadzonki w inneym miejscu . jak roślina bedzie miała juz pare cm to spokojnie ją tam mozesz dac . Lepiej sadzonki wychoduj gdzie indziej , zeby ci coś nie wszamało . PEACE
  • 70 / 1 / 0
A co do ciebie jerozolima
Ale aby drugi raz podjebały kwiatka ? Nie mieści się w głowie.
też mi sie nie mieści , myślałem ze raz to był przypadek , a tu znowi chuj . niespodzianka . drugiej roślinki też nie ma . Jak sie wkurwilem , szok . Mysle ze odwiedze dzisiaj moje kochane mróweczki ,też im sie odwdzięcze MRÓRKILLER -em
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
kayaman pisze:
A co do ciebie jerozolima
Ale aby drugi raz podjebały kwiatka ? Nie mieści się w głowie.
też mi sie nie mieści , myślałem ze raz to był przypadek , a tu znowi chuj . niespodzianka . drugiej roślinki też nie ma . Jak sie wkurwilem , szok . Mysle ze odwiedze dzisiaj moje kochane mróweczki ,też im sie odwdzięcze MRÓRKILLER -em
btw: a co ze slimaczkami ? - zeżreć przez noc do cna 3 pietrowca --dla slimaka normalka.
Sa tam może? ;>
Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. :rolleyes:
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 39 / / 0
[quote="Fubar"]
Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. ]

Są tesh mrówki co sie odrzywiają roślinami...
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
marihuany fanatyk pisze:
Fubar pisze:
Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. ]

Są tesh mrówki co sie odrzywiają roślinami...
tak w amazoni :rolleyes: - nie tyle roślinami co uprawianymi na lisciach - grzybami...
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 70 / 1 / 0
a co ze slimaczkami ? - zeżreć przez noc do cna 3 pietrowca --dla slimaka normalka.
Sa tam może? ;>
Slimaków tam nie ma , nie wiedziałem jeszcze ani jednego na tym miejscu .
zeżreć przez noc --dla slimaka normalka
stary , ona znikneła w 2-3 h , od momentu kiedy ją ostatni raz widziałem
Moim zdaniem ona nie była zjedzona tylko podprowadzona . 3m dym
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.