Mleczar pisze: Nie to durban poison i passion#1
Pryk-u pisze: heh mleczar mam to samo , ale tak jak pisze Fubar początek kwietnia sadziłem i parapet i na łączeniach lisci z łodygą widać już takie małe nitki [WW], ale teraz jest kwestia czy im sie coś nie pojebie i wrócą na weg ?? i czy puźniej sie jakieś hermy nie porobią albo cuś?? \/
przynajmniej wiecie ile macie babek ile facetow sa dobre strony tego, tylko czy one nierosna pozniej troche wolniej? zreszta niewiem ja mialem rok temu jednego krzaka moze byl jakis zdalniony
ps: fubciu costam bomble ruszaja na podworku, sadzone kielkiem do gleby na oucie, costam ruszaja :P
mocne bestie :) ostatnio bylo kilka bardzo cieplych dni :D
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.